בית"ר ירושלים צפויה להיפרד מאחד משחקני הרכש שלה

המועדון מהבירה שביצע טרייד גדול בקיץ עם מכבי חיפה והביא את רועי אלימלך ועילאי חג'ג', אולם האחרון קיבל רק 4 דקות עד כה ונמצא בתחתית הרוטציה של ברק יצחקי • אם המצב יימשך, הוא צפוי להיות מושאל לקבוצה אחרת או להימכר • למרות התקרית, עומר אצילי ימשיך לקבל גיבוי

ברק יצחקי. צילום: ברני ארדוב

קשר בית"ר ירושלים, עילאי חג'ג', עשוי לצאת בהשאלה לקבוצת אחרת כבר בחלון ההעברות הקרוב של ינואר. מספר קבוצות כבר גיששו לגבי השחקן בן ה-24, שרק בקיץ האחרון עבר לבירה ממכבי חיפה בעסקת הטרייד על סילבה קאני. בשבועות הקרובים נציגיו של חג'ג' יבחנו את מצבו בבית"ר ואם לא יובטחו לו דקות משמעותיות, מה שכנראה לא יקרה, חג'ג' יושאל או יימכר, תלוי בהצעות שיגיעו.

כזכור, עילאי חג'ג' עבר לבית"ר עם הרבה ציפיות לבוא לידי ביטוי, אבל מאז שחתם, רשם רק 4 דקות בליגה כמחליף וחוץ משני משחקים כלל לא נכלל בסגל. המאמן ברק יצחקי נותן דקות משחק לכוכבים שלו עומר אצילי וירדן שועה ואחריהם ברוטציה נמצאים טימו מוזי, זיו בן שימול ואחרים. לכן, גם בבית"ר עשויים שלא לעמוד בדרכו של חג'ג', שמאוכזב מאוד ממעמדו. בצוות המקצועי יערכו בקרוב מספר פגישות עבודה כשגם חג'ג' יעלה על הפרק ושחקנים נוספים בניסיון לייעל את הסגל.

רועי אלימלך ועילאי חג'ג', צילום: בית"ר ירושלים

אגב, גם עומר אצילי לא אהב את העובדה שהוחלף אמש (שני) ב-1:1 עם הפועל ירושלים, אבל בבית"ר הבהירו כי "מדובר בדבר טבעי ואין צורך לצאת מפרופורציות". למרות שהוחלף בשני המשחקים האחרונים, אצילי ימשיך לקבל גיבוי מיצחקי, אם כי טימו מוזי דופק על דלתות ההרכב. מחוץ למגרש, בבית"ר מרוצים מכך שהמועדון הכניס למעלה ממיליון שקלים מהדרבי אמש וכך צפוי להיות גם במשחק הליגה הבא מול בני סכנין. 

עומר אצילי מול אופק נדיר, צילום: ברני ארדוב
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר