"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
כבר בינואר: סתיו טוריאל עלול לעזוב את הפועל תל אביב
השחקן מעורר עניין אצל שיקגו פייר ואצל עוד קבוצות מה-MLS • אם סעיף השחרור שלו בגובה 2 מיליון יורו יופעל, לקבוצה לא תהיה דרך למנוע את המהלך

Loading...

כבר בינואר: סתיו טוריאל עלול לעזוב את הפועל תל אביב

השחקן מעורר עניין אצל שיקגו פייר ואצל עוד קבוצות מה-MLS • אם סעיף השחרור שלו בגובה 2 מיליון יורו יופעל, לקבוצה לא תהיה דרך למנוע את המהלך

ליאב נחמני
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

קשרהפועל תל אביב, סתיו טוריאל, נמצא תחת מעקב של שלוש קבוצות מה-MLS לקראת חלון ההעברות של ינואר. אחת הקבוצות היא שיקגו פייר, אך ל"ישראל היום" נודע כי יש קבוצות נוספות שבוחנות את צירופו.

מעברו שלטוריאלאמור להיות פשוט, שכן יש לו סעיף שחרור בגובה של 2 מיליון יורו. במקרה כזה, כל קבוצה שתחפוץ בשירותיו תצטרך רק להפעיל אותו. בהפועל תל אביב מודעים לעניין שיש בטוריאל ולרצון שלו להתקדם, אך מקווים שיישאר לפחות עד תום העונה.

בארצות הברית יש חוק שלפיו כאשר קבוצה מסמנת שחקן היא היחידה שיכולה להחתימו. בקרוב צפויות התפתחויות גם בנושא הזה, כאשר אחת משלוש הקבוצות המעוניינות תסמן את שמו של הקשר, שכבש אתמול שוב בניצחון 0:4 על הפועל פתח תקווה.

טוריאל עשה את הפריצה שלו בעונה שעברה בליגה הלאומית והמשיך אותה העונה גם בליגת העל. הוא כבש שמונה שערים בסיבוב הראשון ונחשב לספק המספרים המוביל של האדומים.

סתיו טוריאל, צילום: אורן אהרוני

"התחושה של האוהדים היא שמדובר במשהו מגמתי"

מלבד הניצחון אתמול, במועדון ממשיכים לעסוק בסוגיית הקהל והמשטרה. הנהלת המועדון העבירה מסר ברור כי מבחינתה החולצות שלבשו האוהדים אינן חורגות מגבולות חופש הביטוי.

"במגרש כדורגל, כמו בכל מקום אחר בישראל, מותר ללכת עם חולצות שמעבירות מסר מחאתי", אמרו גורמים במועדון. "לא הייתה בהן קריאה לאלימות או משהו חריג. התחושה של האוהדים היא שמדובר במשהו מגמתי".

התחושות הללו מצטרפותלמעצרם של 18 אוהדי הקבוצהבחשד לזריקת רימוני עשן בדרבי ולאירועים נוספים מתחילת העונה בין המשטרה לקהל האדום.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
הפועל תל אביב חוגגת, צילום: אורן אהרוני
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...