"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
תוך 21 דקות: שלושער מדהים לירדן שועה ב-0:5 של בית"ר ירושלים על עירוני טבריה
כוכב בית"ר ירושלים רשם שלושה שערים במשחק אחד לראשונה בקריירה, כולל אחד מדהים מהקרן נגד הקבוצה מהתחתית • מ.ס אשדוד חזרה מ־2:0 ל־2:2 דרמטי נגד מכבי נתניה
ירדן שועה. צילום: דני מרון

תוך 21 דקות: שלושער מדהים לירדן שועה ב-0:5 של בית"ר ירושלים על עירוני טבריה

כוכב בית"ר ירושלים רשם שלושה שערים במשחק אחד לראשונה בקריירה, כולל אחד מדהים מהקרן נגד הקבוצה מהתחתית • מ.ס אשדוד חזרה מ־2:0 ל־2:2 דרמטי נגד מכבי נתניה

ליאב נחמני
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

מדהים: כוכבבית"ר ירושלים, ירדן שועה, רשם שלושער מרהיב תוך 21 דקות בלבד ב-0:5 נגד עירוני טבריה הערב (רביעי) בליגת העל.

אחרי שלא הבקיע נגד מכבי נתניה,שועההתפוצץ כולל שער מדהים מקרן שנבעט היישר לרשת. זה השלושער הראשון של כוכב בית"ר בקריירה, אך לא המהיר בתולדות ליגת העל. השיא הוא שלושער ב-4 דקות שנכבש אי שם בשנות ה-50. בנוסף, סטפן שאלוי כבש שלושער ב-11 דקות במדי בית"ר מול טייבה ב-1996.

מלבד שועה, גם דור חוגי שעלה במקומו בחילוף כבש את הרביעי ועדי יונה נעץ את החמישי בפנדל.

ירדן שועה ועומר אצילי, צילום: דני מרון
דני מרון, צילום: דני מרון
מכבי נתניה חוגגת, צילום: אורן אהרוני
עוז בילו חוגג, צילום: אורן אהרוני
מכבי נתניה בטקס למרים פיירברג ז"ל, צילום: אורן אהרוני
נהוראי דבוש, צילום: אורן אהרוני
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
רוס קסטין, צילום: אורן אהרוני
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...