אוהדי מכבי חיפה נגד גיא פלג: "אתה לא רצוי ביציע"
במהלך המשחק מול בני סכנין באצטדיון דוחא, הקהל הירוק הניף שלט נגד עיתונאי "חדשות 12", לו הדליפה הפצ"רית את הסרטון משדה תימן • "שומרים על החיילים הגיבורים שלנו"
Your browser doesn’t support HTML5 audio
סערת הפצ"ריתהגיעה גם למגרשי הכדורגל בישראל. במהלך המשחק הערב (שבת) ביןמכבי חיפה לבני סכניןבאצטדיון דוחא, הניפו אוהדי הירוקים שלט נגד עיתונאי "חדשות 12" ואוהד הקבוצה ממהכרמל, גיא פלג, לו הודלף הסרטון משדה תימן.
בשלט, שהונף כאמור ביציע של אוהדי הירוקים, נכתב: "גיא פלגאתה לא רצוי ביציע! שומרים על החיילים הגיבורים שלנו". פלג אוהד מכבי חיפה מוצהר ונוהג לדבר על הקבוצה בתוכניות הרדיו והטלוויזיה בהן הוא משתתף, כשהוא גם פוקד את יציעי הקבוצה באצטדיון סמי עופר.
"פרשת ההתעללות במחנה שדה תימן" עוררה סערה גדולה לאחר שסרטון שהודלף גילה לכאורה התעללות בעציר ביטחוני. בעקבות הכתבה שפרסם בנושא, הגישו לוחמי "כוח 100" תביעת לשון הרע נגד פלג ותבעו סך של 1.5 מיליון ש"ח.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
![[object Object]](/wp-content/uploads/2024/05/15/06/whatsapp-israelhayom-m-150-.gif)
