"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
בגלל ההגעה של ברק בכר: ההחלטה של גיא מלמד
החלוץ בן ה-33 מבוקש על ידי מספר קבוצות בליגת העל, אבל עדיין לא מוותר על מקומו במכבי חיפה • הוא מאמין שתחת המאמן החדש יוכל לשוב ולקבל דקות משחק משמעותיות במדים הירוקים
גיא מלמד וברק בכר. ישתפו פעולה?. צילום: מאור אלקסלסי, קובי אליהו

בגלל ההגעה של ברק בכר: ההחלטה של גיא מלמד

החלוץ בן ה-33 מבוקש על ידי מספר קבוצות בליגת העל, אבל עדיין לא מוותר על מקומו במכבי חיפה • הוא מאמין שתחת המאמן החדש יוכל לשוב ולקבל דקות משחק משמעותיות במדים הירוקים

,עודכן
0השמעה
[object Object]

חלוץ מכבי חיפה, גיא מלמד, לא ימהר לעזובאת הקבוצה בחודש ינואר למרות שהוא לא משחק מתחילת העונה. מלמד נחוש לשמור על חוזהו, עם שכר של כ-100 אלף שקלים נטו בחודש ועדיין מאמין כי בסגל הקיים יש לו את היכולת המקצועית לתרום.

מלך שערי ליגת העל בעונה שעברה לא קיבל הזדמנויותמתחילת העונה. המאמן הקודם דייגו פלורס לא ספר אותו, ובמשחק האחרון, תחת ברק בכר, שוב מלמד לא נכלל בסגל. בכר מחזיק מטריבנטה סטיוארט וימשיך לתת לו להיות החלוץ הפותח של הקבוצה. אם חיפה תעבור למערך שכולל שני חלוצים, יהיה צורך בחלוץ נוסף בסגל וזו עשויה להיות ההזדמנות של גיא מלמד להוכיח את עצמו.

אוהדי מכבי חיפה שרים נגד יעקב שחר| פרטי

בקיץ האחרון, החלוץ בן ה-33 סרב לעבור לקבוצות קטנות או לוותר על שכרו, בנימוק שרק בינואר 2025 מכבי חיפה נלחמה על שירותיו והוא ויתר בשל כך על הצעה כדאית ממכבי תל אביב כדי לחתום בשורותיה של הקבוצה מכרמל.

מכבי חיפה, כזכור, הכפילה את שכרו של מלמד, רכשה אותו מהפועל חיפה לקראת סוף החלון (אחרי שכבש 17 שערים בחצי עונה), ולמרות מיעוט דקות יחסי, מלמד כבש ארבעה שערים בחצי העונה שלו אצל הירוקים והאמין שהדברים ישתנו העונה.

כבר עתה, החלו מספר קבוצות בליגת העל לבדוק האם גיא מלמד יוכל להגיע אליהן בינואר, אך שמעו כי כרגע הוא איננו ממהר ללכת. עדיין נראה שאותן קבוצות יחכו בסבלנות ויעקבו אחרי ההתפתחויות סביב השחקן, בתקווה שישנה את דעתו, בהתאם למעמדו במכבי חיפה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
גיא מלמד. הכדור בידיים שלו,צילום: מאור אלקסלסי
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו