אירוע הזוי באיטליה. המאבטחת בכניסה של היציע הישראלי באודינה סירבה להכניס את דגל ישראל לאצטדיון לקראת המשחק בין ישראל לאיטליה הערב (שלישי, 21:45) וטענה: "או דגל איטליה או דגל אש"ף".
בעדות שהגיעה לידי "ישראל היום" נראית המאבטחת משוחחת בטלפון כדי לבדוק האם ניתן להכניס את דגל ישראל ליציע ישראל, הדבר הבסיסי ביותר שאפשר לבקש ביציע שאמור לאכלס אנשים ישראלים ולהביא עידוד לנבחרת המקומית.
רק אחרי חצי שעה של טלפונים, הן מהצד הישראלי והן מהצד האיטלקי, התקבל האישור להכניס את דגלי ישראל ליציע. עם זאת, ככל הנראה מדובר היה באירוע בודד. בתחילת המשחק היו שני דגלי אש"ף מאחורי שערו של עומרי גלזר, אך באופן חריג מי שהוריד אותם הם אוהדים איטלקיים.
כבר משעות אחר הצהריים היו הפגנות רבות ברחבי העיר והן צפויות להימשך בתוך ומחוץ לאצטדיון. אותן הפגנות לוו בקריאות נגד ישראל ובשלטים נגד צה"ל, זאת למרות שהמלחמה נגמרה. על פי מספר גורמי ביטחון, ישנם הרבה אנשים שהגיעו בתשלום מאיטליה ורחבי אירופה כדי להפגין נגד ישראל.


