המופע של דן ביטון: הפועל באר שבע נותרה מושלמת עם 1:5 על הפועל ירושלים

החבורה של רן קוז'וק המשיכה להרשים, השיגה ניצחון שלישי משלושה משחקים והבטיחה שבוע נוסף בפסגת ליגת העל • הקשר הלוהט כבש שלושער לראשונה בקריירה, גיא מזרחי ונדב זמיר (ע') הוסיפו וגיא בדש רק צימק • זיו אריה וחניכיו נותרו ללא נקודות העונה

שחקני הפועל באר שבע חוגגים עם דן ביטון. צילום: ברני ארדוב

 

המחזור השלישי בליגת העל בכדורגל נמשך הערב (ראשון) עם משחק בודד, בו מחזיקת גביע המדינה והקבוצה שנמצאת במקום הראשון בטבלה, הפועל באר שבע, התארחה בטדי אצל הפועל ירושלים וגברה עליה 1:5 בדרך לשבוע נוסף בפסגה. מנגד, זיו אריה וחניכיו ספגו הפסד שלישי ברציפות ונותרו ללא נקודות העונה.

פתיחת המשחק הייתה המשך ישיר ליכולת של שתי הקבוצות מתחילת העונה. האורחת תקפה את השער של נדב זמיר מהרגע הראשון ובאה על שכרה מהר מאוד, כשדן ביטון הגיע לכדור שנהדף משחקן הגנה לאחר בעיטה של איגור זלאטנוביץ' ודחק אותו מקרוב פנימה.

הקבוצה מהדרום המשיכה לשלוט ולאיים, עד שבדקה ה-28 היה זה גיא מזרחי שניסה להגביה כדור, שחלף על פני כל שחקני ההגנה ונכנס ישירות לפינה הרחוקה. אם זה לא הספיק, בדקה ה-55 מבצע אישי נהדר של קינגס קאנגווה בצד שמאל הסתיים בכדור רוחב חד שמצא את דן ביטון, שהשלים צמד נהדר.

לוקאס ונטורה וקינגס קאנגווה חוגגים, צילום: ברני ארדוב

גיא בדש עוד הכניע את אופיר מרציאנו בדקה ה-60 עם שער יפה מבישול של איליי מדמון, אבל האורחת הספיקה לקבל פנדל בדקה ה-86, אותו לקח דן ביטון - שהשלים שלושער ראשון בקריירה. רגע לפני שריקת הסיום, נדב זמיר לא הצליח לתפוס כדור פשוט, שהחליק מידיו, נכנס לשער וקבע את תוצאת המשחק.

בעקבות הניצחון, האורחת נותרה מושלמת עם שלושה ניצחונות בשלושת מחזורי הפתיחה, כשהיא מחזקה במאזן שערים מדהים של 3:16, הרבה בזכות ה-0:7 על עירוני טבריה במחזור הקודם. בצד המפסיד, הקבוצה האדומה של הבירה נותרה ללא נקודות כלל נמצאת במקום הלפני האחרון, כשרק מכבי נתניה מתחתיה.

דן ביטון חוגג את הרביעי עם חבריו, צילום: ברני ארדוב
דן ביטון בועט את הפנדל, צילום: ברני ארדוב

 

גיא בדש אחרי השער המצמק, צילום: ברני ארדוב
שחקני הפועל באר שבע חוגגים את השער השלישי, צילום: ברני ארדוב
שחקני הפועל ירושלים מאוכזבים, צילום: ברני ארדוב
שחקני הפועל באר שבע מרימים את גיא מזרחי, צילום: ברני ארדוב
גיא מזרחי חוגג, צילום: ברני ארדוב
שחקני הפועל באר שבע מאושרים, צילום: ברני ארדוב
דן ביטון חוגג, שחקני הפועל ירושלים מאוכזבים, צילום: ברני ארדוב
דן ביטון עם הכדור, צילום: ברני ארדוב

הרכב הפועל ירושלים: נדב זמיר, עומר אגבדיש, תמיר חיימוביץ’, נועם מלמוד, אופק נדיר, ינאי דיסטלפלד, איליי מדמון, סדריק דון, אוהד אלמגור, גיא בדש ואנדרו אידוקו.

הרכב הפועל באר שבע: אופיר מרציאנו, גיא מזרחי, אור בלוריאן, מתן בלטקסה, הלדר לופס, לוקאס ונטורה, אליאל פרץ, קינגס קאנגווה, דן ביטון, זאהי אחמד ואיגור זלאטנוביץ’.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר