ברקע שיחות הטרייד עם מכבי חיפה: המסר שהעביר סילבה קאני לבית"ר ירושלים

הירוקים מוכנים לכלול בעסקה מספר שחקנים, בהם הקשרים עילאי חג'ג' וליאם חרמש • הבעלים ברק אברמוב מתכוון למקסם את העסקה וידרוש בנוסף גם כסף או חלק נוסף מכרטיס השחקן של ירין לוי • הקיצוני העלה סטורי ורמז: "רק אלוהים יכול לשפוט אותי"

סילבה קאני. צילום: מאור אלקסלסי

סוגיית מעברו של סילבה קאני מבית"ר ירושלים למכבי חיפה נכנסת להילוך גבוה, אך המשא ומתן בין המועדונים צפוי להיות מורכב.

הירוקים מוכנים לכלול בעסקה מספר שחקנים, בהם הקשרים עילאי חג'ג' וליאם חרמש, אולם הבעלים ברק אברמוב מתכוון למקסם את העסקה וידרוש בנוסף גם כסף או חלק נוסף מכרטיס השחקן של ירין לוי.

אוהדי מכבי חיפה שרים נגד יעקב שחר / פרטי

עומר אצילי וירין לוי, צילום: דני מרון

במכבי חיפה מודעים לשיטה של אברמוב במשאים ומתנים, לאחר שבשנה וחצי האחרונות התנהלו מולו גם סביב ירין לוי, זיו בן שימול ואחרים. מעבר לכך, קיימת גם עמדתו של סילבה קאני עצמו, שהעביר לבית"ר מסר חד וברור: "אני רוצה לעזוב בכל מחיר".

בסביבתו של קאני הוסיפו: "אי אפשר להחזיק שחקן בכוח, חוץ מזה הוא כמעט לא משחק. נתנו לו 20 דקות בארבעה משחקים באירופה ודורשים עליו מיליונים. גם בעונה שעברה הוא פתח בהרכב פעמים בודדות".

לאחר הניצחון 1:2 על בני סכנין אמש (שני), התייחס ברק יצחקי למצבו של קאני ואמר "בשביל לשחק בבית"ר ירושלים צריך לעבוד ולעבוד קשה. מי שלא יעבוד קשה, לא ישחק". היום השחקן העלה סטורי במדי בית"ר ירושלים עם השיר "Only God Can Judge Me" של טופאק, אולי בסוג של מסר למאמנו.

הסטורי של סילבה קאני, צילום: צילום מסך

 

בבית"ר שמעו את הדברים הללו גם במהלך השיחות עם השחקן בתקופה האחרונה, אך אברמוב נחוש להשיג את המקסימום מבחינתו – או שקאני, בן ה־22, יישאר במועדון לפחות עד ינואר.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
סילבה קאני, צילום: אלן שיבר
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר