קפטן מכבי חיפה לשעבר חושף: "זה לא היה עניין של כסף, חיפשתי יציבות"

צ'רון שרי, שעזב את אנטוורפן אחרי עונה אחת וחזר לניימיכן, סיפר בראיון: "המועדון היחיד שהציע לי חוזה לשלוש שנים, כיום חשובה לי עוד עונה בחוזה מאשר כסף" • הקשר בן ה-36 הוסיף: "המשפחה הייתה איתי באנגליה, סין, טורקיה וישראל, לא טוב להם לעבור דירה לעיתים כה קרובות"

צ'רון שרי. צילום: מאור אלקסלסי

צ'רון שרי עזב את ישראל בינואר 2024, אחרי ארבע שנים וחצי מופלאות במכבי חיפה, אבל למרות גילו המתבגר הוא ממשיך לככב ובעונה האחרונה היה הכוכב הכי גדול של אנטוורפן עם 18 שערים ותשעה בישולים בליגה הבלגית. עם זאת, הקיץ הוא עזב את הקבוצה וחזר לניימיכן, אליה הושאל בחצי השני של עונת 2023/24.

בראיון ל-"IV" ההולנדי שיתף שרי: "הייתי מאושר באנטוורפן. קניתי בית בקרבת מקום ותכננתי להתיישב שם, ילדיי בני 12, שמונה ושנתיים עכשיו, המשפחה שלי הייתה איתי באנגליה, סין, טורקיה וישראל. חיפשתי יציבות ולא רציתי לגרור אותם כל הזמן. זה לא טוב להם לעבור דירה לעיתים כה קרובות".

ואכן, שרי נשאר לגור באזור, אולם בכל זאת עזב את הקבוצה. "הייתי בקשר עם ניימיכן כל העונה, הרבה לפני שחזרה הפכה לאפשרות רצינית. דיברתי באופן קבוע עם אנשים במועדון, רק כדי לראות מה שלומם. שמעתי מכל כיוון שהם התגעגעו אליי, ידעתי שיש איכות בסגל, אבל זה לא תמיד בא לידי ביטוי", הוא אמר.

צ'רון שרי, צילום: AFP

"זו הייתה בעיקר שאלה של רגש, אבל ההצעה של ניימיכן גם הראתה הרבה אמון והערכה. המועדון היה היחיד שהציע לי חוזה לשלוש שנים, אני מבין שזה לא קורה לעתים קרובות עם מישהו בן 37, אז זה הרגיש לי ממש טוב", אמר הסורינאמי וטען כי כסף לא היה השיקול: "אני כבר לא משחק כדורגל בשביל כסף".

הוא המשיך: "כיום כסף כבר לא הגורם המכריע, בעבר שיחקתי גם בסין, כמובן. עוד עונה בחוזה שלי חשובה יותר. אני לא מרוויח כאן הרבה יותר מאשר באנטוורפן, אני כמובן לא יכול להתלונן בנושא הזה, שיהיה ברור, אבל זה לא היה הגורם המכריע. אני עדיין בקשר עם אנטוורפן ובהחלט אגיע לראות משחקים שלהם באצטדיון".

אל תחמיצו: הדיווחים, הניתוחים והסיפורים - הכל מחכה לכם עכשיו בעמוד הספורט של "ישראל היום" - לחצו כאן

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

אוסקר גלוך מוצג באייאקס אמסטרדם // קרדיט: Ajax FC

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר