אחרי שמועות על הסתבכות עם עבריינים: ג'ובאני רוסו עזב את ישראל

דרמת ענק בכדורגל הישראלי • אחד הכוכבים האהובים בכל הזמנים נאלץ לארוז את המזוודות ולהמריא לחו״ל ביחד עם אשתו, אחרי טענות לפיהן הסתבך עם גורמים עברייניים, אשר דרשו ממנו על פי החשד סכום הנע סביב 500 אלף דולר • השחקן מכחיש את ההסתבכות: "מעולם לא היה לי עניין עם המשטרה, ובטח שלא עם העולם התחתון"

ג'ובאני רוסו. צילום: עמי שומן

פרשיית ענק דרמטית במיוחד בכדורגל הישראלי. ג'ובאני רוסו, אחד מהשחקנים האהובים והמצליחים בתולדות הכדורגל הישראלי, נאלץ לארוז את המזוודות ולהמריא אל מעבר לים לאחר שעל פי החשד אולץ לברוח בעקבות הסתבכות עם גורמים עברייניים.

כדורגלן העבר האהוב, שעד לפני מספר חודשים הועסק במכבי חיפה, הסתבך על פי החשדות עם גורמים עברייניים, שדרשו ממנו לכאורה תשלום של סכום הנע סביב כ-500 אלף דולר, כאשר חקירה משטרתית כבר נפתחה ומתנהלת בנושא.

ג'ובאני רוסו, צילום: מאור אלקסלסי

על פי החשד, רוסו לא נענה לדרישת התשלום המדוברת, מה שגרם להסתבכות להעמיק, בעוד על פי החשד במשטרה נמנעה ברגע האחרון מתקפה שהייתה עתידה לכלול השלכת רימוני הלם לעבר ביתו של הכוכב.

עקב אותם איומים שקיבלו רוסו ואשתו מאיה, הם החליטו לא לקחת סיכונים, לארוז את המזוודות ולעזוב בשלב זה את הארץ עד יחלוף זעם. הנושא עדיין מעסיק כאמור את משטרת ישראל, שממשיכה לנהל את החקירה בנושא ואף הזהירה את הכוכב על העתיד לבוא אם יישאר בארץ בעת הזו.

רוסו הכחיש כי הוא הסתבך עם עבריינים ושהוא חייב להם כסף: "בימים האחרונים רצות שמועות וידיעות שקושרות אותי, את משפחתי לדברים לא חוקיים. חשוב לי שכולם יידעו - מדובר בשקרים, ושמועות שפוגעים בי ובמשפחה שלי. אין ולא היה לי מעולם עניין עם המשטרה ובטח לא עם גורמים בעולם התחתון. אלו דברים שלא קשורים אליי ולא יהיו. אני אמשיך לעשות מה שאני טוב בו, לשמח ולאהוב את כולם. אוהב אתכם".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
ג'ובאני רוסו ואשתו מאיה., צילום: צ'ינו פפראצי
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר