הפועל באר שבע הודחה מהליגה האירופית עם הפסד בפנדלים ללבסקי סופיה
אילון אלמוג, קינגס קאנגווה ואלון תורג'מן נעצרו אצל השוער של הבולגרים, ונשרו למפגש קשה מול א.א.ק אתונה בקונפרנס ליג • תורג'מן העלה את האדומים ליתרון בהארכה (105+3), אבל לוקאס ונטורה הורחק ומוסטפא סנגארה החזיר את הכחולים לחיים (114)
,עודכן
0השמעה
אכזבה קשה להפועל באר שבע.מחזיקתגביע המדינה הודחה הערב (חמישי) מהליגה האירופית כבר בסיבוב המוקדמות הראשון, אחרי הפסדללבסקיסופיה בדו קרב פנדלים. בדיוק כמו לפני שנתיים, אז לבסקי הדיחה את האדומים עמוק בתוספת הזמן, גם הפעם הם שברו את הלב לאוהדים מבירת הנגב.
אחרי180דקות מאופסות, בשבוע שעבר בסופיה והערב בהונגריה, השער הראשון הובקע רק בהארכה. רגע לפני סיום המחצית הראשונה של ההארכה (105+3), המחליף רועי לוי בישל למחליף נוסף, אלון תורג'מן, את ה-0:1.
משם,הכלהלך הפוך עבור הקבוצה של רןקוז'וך. בפעם השלישית ברציפות האדומים סיימו משחק בעשרה שחקנים, הפעם אחרישלוקאסונטורהראה כרטיס צהוב שני. בדקה ה-114ניצלה לבסקי את היתרון המספרי כדי להשוות משער שלמוסטפאסנגארה, בדרך לדו קרב פנדלים.
השוער הבולגריסבטוסלבווטסובהדף את שלוש הבעיטות הראשונות של באר שבע - אותם לקחו אילון אלמוג,קינגסקאנגווהואלון תורג'מן. ניבאליאסיעצר פנדל אחד ורועי לוי דייק בפנדל האחרון של האדומים, אך זה לא הספיק והבולגרים ניצחו1:3בדו קרב.
הפועל באר שבענשרה כעת למפגש קשה מולא.א.קאתונה בסיבוב השני של מוקדמותהקונפרנסליג. גם אם יצליחו לעבור את היריבה מיוון שמולה הם נחשבים לאנדרדוג, הם יצטרכו לעבור עוד שתי קבוצות נוספות כדי לעלות למפעל. לבסקי לעומת זאת תמשיך למפגש מולבראגה.

