מ.ס. אשדוד הפכה בשנים האחרונות למפעל ייצור בלתי רגיל של כדורגלנים, כאשר הבעלים ג'קי בן זקן הרויח מעל 80 מיליון שקלים ממכירות של שחקנים. רק בקיץ האחרון מכר גם את רועי לוי וגם את חמודי כנעאן להפועל באר שבע. כישרונות עולים היו בכדורגל האשדודי גם בסוף שנות ה-90, ואחד מהם היה החלוץ חנן פדידה.
פדידה, כיום בן 43, גדל בעירוני אשדוד, ולאחר שנה בבוגרים הקבוצות בעיר התאחדו והחלוץ המשיך למועדון המאוחד. בשנת 2003 אף יצא לביקור קצר בלבסקי סופיה, זאת לאחר המלצתו של אמיל ולב הבולגרי ששיחק עימו באשדוד. הוא הושאל ללבסקי ב-47 אלף דולר, וכבר במחזור השמיני שוחרר לאחר שלא הצליח להתאקלם.
בדצמבר 2003 חתם פדידה בבית"ר ירושלים, ובנובמבר 2005 עבר להפועל באר שבע ששיחקה אז בליגה הלאומית. במהלך שנותיו בבירת הנגב היה פדידה שחקן מפתח, ובתום עונת 2008/9 עלה עם הקבוצה לליגת העל אחרי ארבע עונות בליגת השנייה. ביולי 2010 חתם בהפועל אשקלון, העולה החדשה לליגת העל.
בשנת 2011 פדידה פרש ממשחק פעיל, אך כעבור שנה חזר לדשא ושיחק במדי בני אשדוד מליגה ג'. במקביל הוא החליט לעבור לתחום האימון. תחילה פדידה שימש כמאמן בוגרים בקבוצות כמו בני יפו, הפועל אזור והפועל מרמורק, ובשנים האחרונות החליט על שינוי.
פדידה קיבל הצעה לשמש כאחד הסקאוטים של ההתאחדות לכדורגל בנבחרות הצעירות תחת משה סיני ופרדי דוד, ובמסגרת עבודתו בבית הנבחרות בשפיים הוא מנסה לעזור לדור העתיד.
"ניסיתי למצוא תחום אחר מחוץ לכדורגל, אבל מהר מאוד הבנתי שאני אוהב את הכדורגל יותר מכל דבר אחר וגם התאהבתי בתחום האימון", הודה פדידה בשיחה עם "ישראל היום", "אין אושר גדול יותר מלראות ילדים צעירים לומדים ומתקדמים".
במקביל, פדידה משמש כבר שנים כבעלים ומנהל של בתי ספר לכדורגל בחסות הקאנטרי ברחובות: "אני לא יודע אם אגלה את חנן פדידה הבא, אבל בטוח שיש דור צעיר ומוכשר שיביא את נבחרת ישראל לרמות הגבוהות".


