ניב גולדשטיין, המנכ"ל העוזב של ההתאחדות לכדורגל, מונה לתפקיד היועץ של ההתאחדות על ידי היו"ר שינו זוארץ לזירה הבינלאומית ולארגונים בינלאומיים גדולים כמו אופ"א ופיפ"א.
בתקופת גולדשטיין, שסיים לאחרונה את תפקידו כמנכ"ל, זכורים בין השאר הטעויות הלוגיסטיות של הנבחרת האולימפית למשחקים בפריז שלאחריהן הוזזו מספר בכירים בהתאחדות מתפקידם. הוא עצמו הודיע כי בכוונתו לפנות לאפיקים אחרים, אך כעת מתברר כי הוא נשאר בתפקיד יוקרתי בהתאחדות לכדורגל.
זוארץ שכר את שירותיו של גולדשטיין לאחרונה בקמפיין הבחירות שלו לוועד הפועל של אופ״א שנחל הצלחה מסחררת. בעזרתו של גולדשטיין זוארץ אכן נבחר לתפקיד היוקרתי. בעקבות ההצלחה, גולדשטיין כאמור מונה לאחרונה על ידי יו"ר ההתאחדות ליועצו המיוחד בזירה הבינלאומית.
כעת נשאלת השאלה מי יחליף את גולדשטיין בתפקיד המנכ"ל. מנכ"ל איגוד השופטים יריב טפר הוא המועמד הטבעי, אך גורמים בהתאחדות דורשים שיתקיים מכרז חוקי ושיוצגו מועמדים נוספים.
מההתאחדות לכדורגל נמסר: "ניב גולדשטיין ימונה לאחראי על קשרי החוץ של ההתאחדות (אינו יועץ ליו״ר) אל מול פיפ״א, אופ״א, קונפדרציות והתאחדויות אחרות. החתימה על מזכר הבנות עם התאחדות הכדורגל של דרום אמריקה (קונמבול) והבחירה ביו״ר שינו זוארץ לחבר הוועד הפועל של אופ״א, כמו גם המאבק המוצלח בניסיונות הפלשתיניים לפגוע בכדורגל הישראלי והקשיים האדירים בזירה הבינ״ל מאז 7 באוקטובר מחייבים בעל תפקיד לתחום האמור ולטובת חיזוק הקשרים. אין מתאים וראוי יותר מגולדשטיין לכך".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
