בדרך ההפוכה מיון ניקולאסקו: קשר מכבי תל אביב יעבור להולנד
אחרי שהירנביין מכרה את החלוץ המולדובי לאלופה, היא תחתים את יוריס ואן אובריים, שעזב את ישראל אחרי שלוש עונות • הקשר היהודי בן ה-31 היה חלק מרכזי בזכייה בשתי אליפויות ויחזור לליגה בה רשם 213 הופעות בעבר
Your browser doesn’t support HTML5 audio
בעודיון ניקולאסקונמכר מהירנביין למכבי תל אביב ויחזור לכדורגל הישראלי אחרי שנתיים, הקבוצה ההולנדית תצרף מצידה רכש מהאלופה, כשבמדינה פורסם שיוריס ואן אוברייםסיכם במועדון והוא יעשה את הדרך ההפוכה מהחלוץ המולדובי.
ואן אובריים בן ה-31 רשם 213 הופעות בליגה ההולנדית ושיחק במדי אלקמאר, דורדרכט ואוטרכט, לפני שהצטרף למכבי ת"אבקיץ 2022. בעונה הראשונה הוא מיעט לשחק, אבל בשנייה תפס את מקומו בהיררכיה.
תחת רובי קין ההולנדי-יהודי עבר לעמדת הקשר האחורי והיה מגיבורי האליפות של הצהובים בעונת 2024/25. בעונה החולפת הייתה לו תחרות גדולה יותר מול איסוף סיסוקו שהועדף על ידי ז'רקו לאזטיץ' ובקיץ, אחרי שלוש עונות, החליט להיפרד עם סיום חוזהו במועדון.
כעת, הקשר בן ה-31 יחזור להולנד ויצטרף להירנביין מהליגה הבכירה במדינה. הקבוצה תתחיל בקרוב את הכנותיה לעונה הבאה והתוכנית שוואן אובריים יצטרף עד מחנה האימונים, במסגרתו היא תפגוש למשחקי הכנה את אלמירה סיטי, טלסטאר וקווינס פארק ריינג'רס.

![[object Object]](/wp-content/uploads/2024/05/15/06/whatsapp-israelhayom-m-150-.gif)
