"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
השחקן שמבוקש במכבי תל אביב ומכבי חיפה לוחץ להשלים את המעבר
בסביבת רלבוהילה מופוקנג להוטים להשלים את מכירתו מאורלנדו פיירטס כשבשלב זה רק הישראליות פועלות לצרפו • אביו: "החלום הכי גדול שלי שהוא ישחק בחו"ל בעונה הבאה, אני מתפלל על זה בכל יום, הוא יכול לשחק בברצלונה ובפריז סן ז'רמן" • בנוסף הצהיר: "אשמח שהוא ישחק במפעלים האירופיים, רק לא בערב הסעודית"
רלבוהילה מופוקנג. צילום: רויטרס

השחקן שמבוקש במכבי תל אביב ומכבי חיפה לוחץ להשלים את המעבר

בסביבת רלבוהילה מופוקנג להוטים להשלים את מכירתו מאורלנדו פיירטס כשבשלב זה רק הישראליות פועלות לצרפו • אביו: "החלום הכי גדול שלי שהוא ישחק בחו"ל בעונה הבאה, אני מתפלל על זה בכל יום, הוא יכול לשחק בברצלונה ובפריז סן ז'רמן" • בנוסף הצהיר: "אשמח שהוא ישחק במפעלים האירופיים, רק לא בערב הסעודית"

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

המאבק הגדול של הקיץ ביןמכבי תל אביבלמכבי חיפה מסתמן על שירותיו של רלבוהילה מופוקנג, שחקן הכנף המוכשר של אורלנדו פיירטס, עליו שני המועדונים כבר הגישו הצעות. בדרום אפריקה מבינים שהקיצוני בן ה-20 יעזוב את המדינה ובתקשורת המקומת כתבו היום (ראשון): "אורלנדו פיירטס עומדת לאבד את 'ילד הזהב' שלה".

בעוד היהדיווח כי המועדון לא מוכן לשוחח עם הקבוצות הישראליותבנוגע לעסקה פוטנציאלית, זאת על רקע המדיניות האנטי ישראלית המופגנת של דרום אפריקה, נראה שהמגעים מובילים את מופוקנג לליגת העל והעסקה עשויה להיסגר בסכום הנע סביב מיליון וחצי יורו תמורת כ-75% מכרטיסו, כך לפי התקשורת המקומית דורש המועדון.

בדרום אפריקה נזכרו כי אורלנדו פיירטס דחתה לאחרונה הצעה מזמאלק המצרית, אבל לקרא העונה הבאה במועדון מבינים כי יהיה קשה להשאיר את הכוכב והם מוכנים לשמוע הצעות בסכום המדובר. במהלך העונה החולפת אף הוזכר שברצלונה התעניינה במופוקנג והוא שם שמופיע בפנקסים של סקאוטים רבים ברחבי העולם.

רלבוהילה מופוקנג, צילום: גטי אימג'ס

בינתיים, בסביבתו של השחקן מתחילים להפעיל לחץ על המועדון כדי להוציא לפועל את המעבר. אביו אמר בפומבי: "המשאלה הכי גדולה שלי היא לראות את 'רלה' משחק בחו"ל בעונת 2025/26. אני מתפלל על כך בכל יום, לא רוצה לראות אותו שוב בליגה שלנו, אני יודע שאלוהים יענה לתפילותיי". אבל האם מופוקנג יגיע דווקא לישראל?

אביו הוסיף: "הוא יכול לשחק בספרד, אנגליה, הולנד, צרפת, דנמרק ושווייץ, אני מאמין בזה בכל ליבי. הוא יכול לשחק בברצלונה ובפריז סן ז'רמן. אהיה שמח שהוא ישחק בכל מדינה, אבל לא בערב הסעודית, הוא עדיין צעיר וצריך לשחק במפעלים של אופ"א, בערב הסעודית הוא יהיה עשיר, אבל לא יחווה את זה. כל הכסף בעולם לא שווה אם אתה לא מאושר".

גםמאמנו לשעבר התראייןוהצהיר ש"אסור לו לפספס את ההזדמנות ושהוא חייב לעבור", פיטר מסיללה מגן העבר של מכבי חיפה אישר ששוחחו איתו מישראלבנוגע למופוקנג. כאמור, למרות הדיווח כי אורלנדו פיירטס לא מנהלת מו"מ עם ענקיות ליגת העל, בסביבתו לוחצים שהוא יימכר ונכון לשלב זה, לפי הדיווחים בדרום אפריקה, רק מכבי ת"א ומכבי חיפה פועלות.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
רלבוהילה מופוקנג, צילום: AP
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...