"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
בגלל תמיכת דרום אפריקה בפלשתינים? "אין מו"מ בין רלבוהילה מופוקנג למכבי ת"א"
על פי דיווח בדרום אפריקה, אלופת ישראל היא המועמדת הבכירה כעת לצרף את שחקן הכנף הצעיר של אורלנדו פיירטס, רלבוהילה מופוקנג, בו מעוניינת גם מכבי חיפה • מנגד, בתקשורת המקומית מכחישים זאת לאור המדיניות במדינה
רלבוהילה מופוקנג. צילום: AP

בגלל תמיכת דרום אפריקה בפלשתינים? "אין מו"מ בין רלבוהילה מופוקנג למכבי ת"א"

על פי דיווח בדרום אפריקה, אלופת ישראל היא המועמדת הבכירה כעת לצרף את שחקן הכנף הצעיר של אורלנדו פיירטס, רלבוהילה מופוקנג, בו מעוניינת גם מכבי חיפה • מנגד, בתקשורת המקומית מכחישים זאת לאור המדיניות במדינה

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

בצל מלחמת ישראל-איראן, קבוצות ליגת העל ממשיכות לנסות לבנות את הסגלים שלהם לקראת העונה הבאה, מה שלא הולך חלק לאור המצב הביטחוני. בתוך כך, על פי דיווח בדרום אפריקה, מכבי תל אביב היא המועמדת הבכירה כעת לצרף את שחקן הכנף הצעיר של אורלנדו פיירטס, רלבוהילה מופוקנג, בו מעוניינת גם מכבי חיפה.

"ענקית ליגת העל של ישראל, מכבי תל אביב, מנהלת משא ומתן עם אורלנדו פיראטס על החתמת הקשר הדרום אפריקאי רלבוהילה מופוקנג. שוויו מוערך ב-3 מיליון ליש"ט. מכבי חיפה היא קבוצה נוספת שנלחמת על השחקן החדש ברחוב". הקיצוני הצעיר היה חלק משמעותי מאורלנדו פיראטס הדרום אפריקאית בעונה החולפת, כאשר כבש חמישה שערים ובישל שמונה נוספים ב-26 הופעות ובכך הציג גרף שיפור בנוגע למספריו.

בינתיים, ישנם גם דיווחים אחרים במדינה שטוענים כי בגלל המדיניות הפרו-פלשתינית, פיראטס לא תהיה מוכנה למכור את שחקנה לקבוצה ישראלית. ב-"MSN" נכתב: "אורלנדו פיראטס דחו טענות המקשרות את רלבוהילה מופוקנג להעברה למכבי תל אביב הישראלית. מקורבים במועדון הכחישו כל קשר או משא ומתן עם מכבי תל אביב בנוגע לקשר הצעיר. מעבר פוטנציאלי לישראל היה מעורר מחלוקת על רקע עמדתה הפוליטית של דרום אפריקה בסכסוך הישראלי-פלשתיני".

מופוקנג, צילום: רויטרס

מאז פרוץ מלחמת "חרבות ברזל" מערכת היחסים בין ישראל לדרום אפריקה הגיעה לשפל חסר תקדים. באותו יום של טבח 7 באוקטובר, בשעה שמעשי הטבח של חמאס לא הסתיימו, פרסם משרד החוץ של דרום אפריקה הצהרה שההסלמה היא בעקבות "המשך הכיבוש הבלתי חוקי של אדמות פלשתין, המשך הרחבת ההתנחלויות, חילול מסגד אל-אקצא והמקומות הקדושים לנוצרים ודיכוי מתמשך של העם הפלשתיני", ללא התייחסות להרוגים והחטופים הישראלים או גינוי של חמאס ומאז ניסתה דרום אפריקה כמה פעמים לגרום לכך שישראל תעמוד לדין על פשעי מלחמה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...