הפועל באר שבע התחילה השבוע את האימונים במתכונת מצומצמת, כאשר מי שנעדרים הם כמובן הזרים שלא מצליחים לחזור לישראל. אחד מהזרים הבולטים של הקבוצה הוא הלדר לופס, שלפי ראיון לאתר היווני "Sport24", שוקל לעזוב את המועדון בעקבות ההסלמה מול איראן.
לופס התראיין ביוון לאור ההגרלה שנערכה היום (רביעי), שקבעה כי האדומים יפגשו את א.א.ק אתונה במוקדמות הקונפרנס ליג אם יפסידו ללבסקי סופיה במוקדמות הליגה האירופית. הפורטוגלי, ששיחק ארבע שנים בא.א.ק לפני שהגיע לבירת הנגב, הביע דאגה גדולה מההתפתחויות מהשבוע האחרון.
"המצב מאוד מורכב. כשהסתיימה העונה חיינו ברוגע ועכשיו זה הסלים", אמר המגן השמאלי, "אני מודאג ומלא בחרדה כי זו מדינה שאני אוהב והעתיד אינו ברור. אנחנו לא יודעים מתי ההסלמה הזו תסתיים".
"כל מה שקורה מדאיג אותי מאוד, אני עוקב בטלוויזיה אחרי ההתרחשויות. עוד מוקדם לשער מה יקרה. עזבתי את ישראל בסוף העונה עם רצון להמשיך ותכננתי לקבל החלטה במהלך הפגרה. המועדון מבין את הקושי, אני רוצה לפתור את הסוגייה בימים הקרובים ולא שולל שום דבר".
לופס בן ה-36 לא מחזיק בחוזה לעונה הבאה, כך שעקרונית הוא לא צריך לסכם עם מחזיקת הגביע על פיצוי כלשהו אם יחליט לעזוב. בארבע שנים במועדון לופס הפך לאחד הזרים הבולטים של הקבוצה בעשור האחרון וזכה איתה פעמיים בגביע המדינה.


