דיווח: מכבי תל אביב מתכננת לעשות מחטף למכבי חיפה
בצרפת טוענים שהאלופה מחפשת לחזק את עמדת המגן השמאלי, ונכנסה לתמונה במאבק על פייר קורנו, אותו הירוקים מנסים להחזיר מסנט אטיין • גם אריס סלוניקי היוונית בעקבותיו
,עודכן
0השמעה
האם מכבי תל אביב בדרך לבצע מחטף למכבי חיפה? העיתונאי הצרפתי סבסטיאן דניס פרסם היום (שלישי) כי הירוקים מעוניינים לרכוש את פייר קורנו מסנט אטיין ולהחזיר אותו למועדוןאחרי שנה, אבל טרם הגיעו לסיכום עם השחקן ובינתיים האלופה עשויה להיכנס לתמונה.
לפי הדיווח גם אריס סלוניקי היוונית בוחנת את המקרה והמגן השמאלי עשוי לעזוב את הקבוצה שירדה לליגה השנייה בצרפת. קורנו, כזכור, שיחק במכבי חיפה במשך שתי עונות והיה שותף לשתי אליפויות תחת ברק בכר, כשכעת הוא מועמד באופן מפתיע דווקא למכבי ת"א.
נציין כי שני המועדונים מחפשים רכש לעמדת השמאלי. הירוקים נפרדו מוויטל אנסימבה, בעוד שאופיר דוידזאדה שקרוב להפועל באר שבעעשוי לעזוב את הצהובים. עם זאת, מכבי ת"א עדיין מחזיקה בשורותיה את רוי רביבו אחרי שהעברתו לפ.צ קופנהגן נפלהואלא אם בקרוב נגלה על הצעה חדשה, עמדת המגן השמאלי נראית די סגורה.
קורנובן ה-28 חווה עונה מאכזבת מאוד בליגה הצרפתית. הוא שותף רק ב-11 משחקים, נע בעיקר בין הספסל ליציע והמאמן איריק הורנלנד כלל לא ספר אותו בחלק האחרון של העונה. כעת, הכיווים מעידים כי ייתכן שנראה אותו בעונה הבאה חוזר לליגת העל, השאלה אם ימשיך בירוק או שבאופן לא צפוי ילבש צהוב.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
