ליאור רפאלוב פורש מכדורגל // מכבי חיפה

דיווח: הקבוצה שמנהלת מגעים עם אקס מכבי חיפה

יעזוב את סנט אטיין? לפי הדיווח של העיתונאי סבסטיאן דני מאתר "Footmercato", דילן בטובינסיקה הבלם בן ה-29 קרוב למעבר לפנאתינייקוס • ירידת הליגה של המועדון הצרפתי לליגה השנייה פתחה את דלת היציאה עבור הקונגולזי, שכנראה לא ישתף פעולה עם מחמוד ג'אבר שקרוב להצטרף למועדון

[object Object]

דיווח ביוון: דילן בטובינסיקה, אקס מכבי חיפה ששיחק בעונה האחרונה בסנט אטיין מצרפת, בשיחות עם פנאתינייקוס היוונית.

לפי הדיווח של העיתונאי סבסטיאן דני מאתר "Footmercato", הירוקים לא רק שמביעים עניין חזק  בבלם בן ה-29 של סנט אטיין, אלא על פי הדיווח אף החלו כבר בשיחות עם הבלם הקונגולזי הבינלאומי. כפי שמצוין בדיווח, ירידת הליגה של המועדון הצרפתי לליגה השנייה פתחה את דלת היציאה עבור הבלם.

בעונה החולפת רשם בטובינסיקה 26 הופעות בליגה הצרפתית ובגביע הצרפתי, בהן כבש שער אחד. את צעדיו הראשונים בכדורגל עשה באקדמיה של פריז סן-ז'רמן, ולאחר מכן עבר לפי הסדר באנטוורפן, פמאליקאו, מכבי חיפה ולבסוף בסנט אטיין.

כפי שפורסם הבוקר ב"ישראל היום", קשר מכבי חיפה מחמוד ג'אבר יעבור בקרוב לאותה סנט אטיין. בעונה החולפת שיחקו בקבוצה שלושה שחקני ליגת העל לשעבר. פייר קורנו שנרכש בקיץ ממכבי חיפה, איבן מאסון, שהושאל בעונת 2023/24 למכבי תל אביב, אבל חזר לצרפת בחלון ההעברות של ינואר וסייע לקבוצה לעלות לליגה הבכירה והבלם מקונגו.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
דילן בטובינסיקה חוגג, צילום: AFP
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו