המהפכה התחילה: מכבי חיפה הכריזה על סדרת שינויים בסגל

הירוקים הודיעו כי סיכמו עם קנג'י חורה על הצטרפותו למועדון והחזירו מהשאלות את סוף פודגוראנו, ליאור קאסה וליסב עיסאת • במקביל, הקבוצה מהכרמל נפרדה ממאור קנדיל, תומאס סולטאני וריקרדיניו

קנג'י חורה וליאור קאסה. צילום: Getty Images

המהפכה של מכבי חיפה בעיצומה. אחרי מינויו של דייגו פלורס למאמן, הירוקים הכריזו היום (חמישי) על סדרת שינויים בסגל. במוקד הודיעו כי שחקן הכנף, קנג'י חורה, סיכם את תנאיו במועדון ויצטרף לאחר משחקי נבחרת קורסאו. הקיצוני בן ה-30 לא ייחשב לזר בליגת העל בעקבות מוצאה היהודי של אשתו.

בנוסף אליו חזרו סוף פודגוראנו, ליאור קאסה וליסב עיסאת מהשאלות. הקיצוני כבש שלושה שערים ובישל חמישה ב-37 הופעות בהראקלס אלמלו ההולנדית, הקשר שותף בשמונה משחקים בסרייה א' במדי גנואה והבלם רשם 26 הופעות בליגה וירד ללאומית עם הפועל חדרה.

במקביל, המועדון הכריז על שחרורם של מאור קנדיל, תומאס סולטאני וריקרדיניו. המגן הימני רשם 44 הופעות, כבש שער אחד ובישל שניים לאורך שתי עונות בהן שיחק בכרמל, השוער נפרד אחרי שלוש הופעות רשמיות בעונה החולפת והחלו, שהגיע בהשאלה מוויקטוריה פלזן, סיים את דרכו עם שער אחד ב-11 משחקים.

מאור קנדיל, צילום: אלן שיבר

אחרי הכישלון החרוץ בעונה החולפת בכפר גלים מתכננים מהפכה של ממש. המאמן ברק בכר והמנהל המקצועי גל אלברמן סיימו את דרכם עוד אחרי התבוסה 5:1 להפועל חיפה בדרבי, גל אלברמן פרש ומונה לראש מערך הסקאוט וכעת, יחד עם המנכ"ל איציק עובדיה והמאמן החדש פלורס, הוא פועל על בניית הסגל.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

מכבי חיפה מארחת את ילדי פנימיית נוה עמיאל / מכבי חיפה, האתר הרשמי

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר