בשל הפער הקטן בראשות הטבלה בליגת העל ושתי האלופות האפשריות, מכבי תל אביב או הפועל באר שבע, נערכה מנהלת הליגות בתקופה האחרונה לשני טקסים במקביל, אחד באיצטדיון בלומפילד ואחד באיצטדיון טוטו טרנר.
במנהלת הליגה הודיעו היום (שבת): "האירועים הטרגיים שחווינו בשבעה באוקטובר, מלווים אותנו בכל יום ובכל דקה. גם ברגעים אלו, אנו לא שוכחים את אלפי הנרצחים והחללים, עשרות אלפי הפצועים, האנשים הרבים שאיבדו את הבתים וכמובן כמובן את 58 (חמישים ושמונה) החטופים שעדיין נמצאים בשבי חמאס.
"אנו מחבקים חיילי צה"ל שנמצאים גם כעת בשדה הקרב, את המשפחות השכולות ואת החיילים והאזרחים הפצועים והפצועות. הענקת צלחת האליפות תוקדש הערב לשורדי השבי ול-58 החטופים שנותרו עדיין בעזה, חיים או חללים.
"במידה ומכבי תל אביב תזכה בתואר מי שתעניק את צלחת האליפות לצידם של יו"ר מנהלת הליגות ארז כלפון והבעלים של מועדון מכבי תל אביב מיטש גולדהאר היא טליה ברמן, אימם של גלי וזיוי ברמן, אוהדי קבוצת מכבי תל אביב שנמצאים כבר 596 ימים בשבי חמאס.
"במידה והפועל באר שבע תבטיח זכיה בתואר תוענק להם הצלחת על ידי שורד השבי יאיר הורן, אוהד קבוצת הפועל באר שבע שהיה בשבי חמאס במשך 498 ימים. כמו כן, בשבי חמאס נמצא עדיין איתן הורן אח של יאיר. יאיר ילווה על ידי יו"ר ההתאחדות לכדורגל שינו זוארץ ומנכ"ל מנהלת הליגות ניקולס לב יחד עם בעלי הפועל באר שבע אלונה ברקת".


