אחרי עונה קשה שבה ניצלה הקבוצה במחזורים האחרונים ואחרי לא מעט שנים קשות, אתמול (שבת) היינו עדים לרעידת אדמה בבני סכנין, זאת לאחר שיו"ר המועדון מוחמד אבו יונס הודיע כי החליט להתפטר אחרי 13 שנים שבהם כיהן בתפקידו. אבו יונס הוציא הודעה רשמית לתקשורת ולקהל ואמר כי הוא מאמין כי 'צריך להכניס דם חדש' למערכת של הקבוצה הגדולה במגזר הערבי.
היום, פחות מיממה לאחר ההודעה של אבו יונס, התראיין ראש העיר מאזן גנאים בתוכנית הספורט של ישראל ב-102FM והפתיע כשאמר כי קיבל הצעות מאנשי עסקים יהודים להשתלט על המועדון.
"הרבה אנשים גם מהחברה היהודית התקשרו אליי, אבל בחברה הערבית אנשים לא התקשרו אליי כל כך לעזור, ועל זה כואב לי הלב .אולי הכדורגל פחות מעניין אותם, אולי היעדר הקהל והסיטואציות שהיו עם סכנין, הם לא רוצים לשים כסף על מוצר שפחות טוב בכדורגל הישראלי. בכדורגל אין יהודי ערבי, זה חוצה גבולות, ואני שמח שאנשים יהודיים פנו אליי ואין לי בעיה מי שיהיה, כדורגל זה כלי מחבר".
על הבעיות בסכנין אמר גנאים: "תמיד אפשר לשנות לטובה ולתקן, זה לא שנה ונגמר, יש עוד ועוד ואפשר להתקדם, אבל להגיד שהעולם נגמר אז חבל. סכנין זה הדובדבן שבקצפת בליגת העל וחבל שכל שנה אנחנו במצוקה כלכלית, אולי דרככם מישהו ירים טלפון".
על השיחה שלו עם אבו יונס לאחר ההודעה שלו על התפטרות: "זה לא במקרה שעזבתי הכל בבוקר וישבתי איתו, זה אומר הכל. זה לא מובן מאליו אצל הרבה, אני רציתי שיחזור בו מההודעה. פגשתי אותו וראיתי איש כעוס, מבין אותו, הוא נשאר לבד וכשאתה משאיר אדם לבד אז הוא קיבל החלטה קשה, הוא אוהב את העיר והקבוצה, וגם לנו זה קשה כי נתקשה למצוא מחליף. נעשה הכל על מנת לשכנע אותו, ואם לא אז כחובתי זה למצוא את התחליף כדי שהקבוצה תייצג את כולנו".

