"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
אבל כבד בכדורגל הישראלי: גדי קינדה הלך לעולמו בגיל 31
הקשר שהגיע למכבי חיפה בינואר 2024 וערך עשר הופעות בנבחרת ישראל נכנע למחלה קשה • קינדה גדל במ.ס אשדוד, לבש את מדי בית"ר ירושלים ואף שיחק מספר שנים ב-MLS • הלוויתו תיערך בבית העלמין באשדוד ב-23:00
גדי קינדה. צילום: מאור אלקסלסי

אבל כבד בכדורגל הישראלי: גדי קינדה הלך לעולמו בגיל 31

הקשר שהגיע למכבי חיפה בינואר 2024 וערך עשר הופעות בנבחרת ישראל נכנע למחלה קשה • קינדה גדל במ.ס אשדוד, לבש את מדי בית"ר ירושלים ואף שיחק מספר שנים ב-MLS • הלוויתו תיערך בבית העלמין באשדוד ב-23:00

,עודכן
0השמעה
[object Object]

אבל כבד ירד היום (שלישי) על הכדורגל הישראלי לאחר היוודע כי הכדורגלןגדי קינדההלך לעולמו בגיל 31 בלבד לאחר שנכנע למחלה קשה. הוא הותיר אחריו אישה ושתי בנות. הלוויתו תיערך הערב בבית העלמין באשדוד בשעה 23:00.

קינדה בשבועות האחרונים טופל בבית החולים מלווה בידי משפחתו, אך לבסוף נפטר בטרם עת, זמן קצר בלבד לאחר שערך את ההופעה האחרונה שלו בדרבי החיפאי ב-29.3.

קינדה נולד באדיס אבבה, בירת אתיופיה ועלה עם משפחתו לישראל בגיל 3. הוא גדל במחלקות הנוער של מ.ס אשדוד והפך לאחד מהשחקנים הצעירים הטובים בישראל, משם המשיך לבית"ר ירושלים, בה זכה בגביע הטוטו ב-2019. בינואר 2020 הוא נמכר לספורטינג קנזס סיטי מה-MLS, בה שיחק שלוש שנים, וב-2024 הגיע למכבי חיפה. לאורך כל הקריירה, רשם 344 משחקים רשמיים בארבע קבוצות, כבש 41 שערים ובישל 42.

גדי קינדה,צילום: מאור אלקסלסי

באוגוסט 2019 זומן לראשונה לסגל נבחרת ישראל הבוגרת, לקראת משחקיה מול מקדוניה הצפונית וסלובניה במסגרת משחקי מוקדמות יורו 2020, על-ידי המאמן אנדי הרצוג.

ב-5 ביוני 2021, ערך את הופעת הבכורה שלו בבוגרים של נבחרת ישראל והבקיע גם את שער הבכורה שלו בדקה ה-91, בניצחון 1:3 במשחק ידידות בחוץ מול מונטנגרו, לאחר שנכנס כמחליף. לאחר מכן הוסיף עוד 9 הופעות וכבש שער נוסף.

גדי קינדה,צילום: לירון מולדובן

רק לפני שבועיים, מכבי חיפה הוציאה הודעה בה סיפרה כי הוא מתמודד עם מצב רפואי מורכב ועובר סדרת טיפולים בבית החולים. הקשר זכה לתמיכה רבה מכל קשת הכדורגל הישראלי וכל הקבוצות עלו לפני שבוע עם חולצות המאחלות להחלמתו. משחקי המחזור האחרון בליגת העל ייפתחו בדקת דומיה לזכרו של קינדה, כאשר גם בגמר גביע המדינה ייערכו מחוות לכבודו.

שחקני ליגת העל ביצעו מספר רב של מחוות עבורו. דן ביטון ודולב חזיזה, מהחברים הטובים ביותר שלו, הקדישן עבורו שער במשחק בין הפועל באר שבע למכבי חיפה לפני שבוע. ליאור רפאלוב, הקפטן הירוק, עלה לשחק באותו משחק עם חולצתו של קינדה. רק אתמול, עומר אצילי הקדיש עבורו את הפנדל שכבש נגד ב"ש.

רק לפני יומיים, רפאלוב אמר במסיבת העיתונאים: "גדי הוא אחד השחקנים הכי אהובים במועדון. החיוך שלו היה סימן ההיכר אצל כולנו. כל יום אנחנו משתדלים ללכת 3-4 שחקנים ללכת אליו ולבקר אותו. אפשר לראות את הטוב שיש במדינה שלנו, שאפשר לשים את הבעיות בצד ולהראות לו אהבה. כשאנחנו מדברים עליו בחדר הלבשה יש שחקנים שמתפרקים, הדבר הכי קטן שאנחנו יכולים לעשות זה לחזק אותו בכל רגע נתון".

שלט התמיכה של אוהדי מכבי חיפה בגדי קינדה,צילום: דני מרון
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

יו"ר ההתאחדות לכדורגל, שינו זוארץ, ספד: "המוח ממאן להבין, הלב דואב והעין דומעת עם הידיעה על פטירתו של גדי קינדה היקר. המושג 'בטרם עת' מקבל משמעות מצמררת, כאשר מדובר באדם כל כך צעיר, שחקן נהדר ואדם נפלא. הספקתי לשוחח אתו לאחרונה והנחמה היחידה היא העובדה שהיה מודע לכל התפילות, החיבוק הגדול, המחוות המרגשות והאהבה העצומה אליו. ננציח את זכרו בגמר גביע המדינה ונכבד את מורשתו לאהבת האדם, ענווה ורעות. יהי זכרו ברוך".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו