"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"אם יש לרד בול זלצבורג סיכוי לאליפות זה רק בגלל אוסקר גלוך"
הקשר הישראלי המוכשר שב למגרשים לאחר כשבועיים בעקבות ניתוח להסרת שקדים, כשעלה מול וולפסברגר (1:1), בישל כ-20 דקות לאחר מכן וקיבל מחמאות בתקשורת: "לא הפסיק לייצר מצבים"

Loading...

"אם יש לרד בול זלצבורג סיכוי לאליפות זה רק בגלל אוסקר גלוך"

הקשר הישראלי המוכשר שב למגרשים לאחר כשבועיים בעקבות ניתוח להסרת שקדים, כשעלה מול וולפסברגר (1:1), בישל כ-20 דקות לאחר מכן וקיבל מחמאות בתקשורת: "לא הפסיק לייצר מצבים"

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

כבר למעלה משנתייםשאוסקר גלוךמשחק ברד בול זלצבורג ורבים מנסים להבין מתי יהיה הרגע שבו יעשה את קפיצת המדרגה לקבוצה גדולה יותר באירופה. בינתיים, הישראלי מנסה לעזור לקבוצתו להשיב את תואר האליפות, ואתמול הוא בישל ב-1:1 מול וולפסברגר.

גלוך שב למגרשים לאחר כשבועיים לאחר שעל פי כלי התקשורת באוסטריה היה מושבת בגלל ניתוח להסרת שקדים, ובישל כ-20 דקות לאחר מכן למוסא יאו. במחצית אחת בלבד גלוך מסר שש מסירות מפתח, השלים 4 מ-9 כדרורים וניצח ב-6 מ-12 מאבקים על הכדור, יחד עם 3 מ-5 הרמות.

היכולת הטובה של גלוך זיכתה אותו כמובן בשבחים התקשורת האוסטרית. "מדובר בשער לא צפוי. מוצדק, אך לא צפוי. גלוך כמעט הבקיע במבצע אישי פעם נוספת דקות לאחר מכן. הוא היה קרוב פעם אחר פעם ופשוט לא הפסיק לייצר מצבים", נכתב ב"קיקר". גם ברשתות הגיבו אוהדי זלצבורג לחזרתו של הישראלי. "אם יש לזלצבורג סיכוי לזכות באליפות זה רק בגלל גלוך".

אוסקר גלוך, צילום: AFP
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

חמישה מחזורים לסיום העונה, זלצבורג מדורגת במקום השלישי במרחק של 4 נקודות מהמוליכה ואלופת העונה שעברה – שטורם גראץ. ביום ראשון, היא תפגוש פעם נוספת בפלייאוף את וולפסברגר.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...