"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
טירוף בבירה: הסכום שבית"ר ירושלים צפויה להרוויח מהמשחק מול מכבי תל אביב
הצהובים-שחורים מצפים להכנסת שיא העונה ממכירת כרטיסים במשחק הבית הקרוב מול האלופה המכנהת • כמה כרטיסים יימכרו לאורחת וכמה שוטרים צפויים להגיע? הפרטים בכתבה

Loading...

טירוף בבירה: הסכום שבית"ר ירושלים צפויה להרוויח מהמשחק מול מכבי תל אביב

הצהובים-שחורים מצפים להכנסת שיא העונה ממכירת כרטיסים במשחק הבית הקרוב מול האלופה המכנהת • כמה כרטיסים יימכרו לאורחת וכמה שוטרים צפויים להגיע? הפרטים בכתבה

ליאב נחמני
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

בבית"ר ירושליםמצפים להכנסת שיא העונה ממכירת כרטיסים במשחק הבית הקרוב מול מכבי תל אביב (שני).

כ-7,000 כרטיסים הועברו לטובת הקהל האורח ועוד למעלה מ-10,000 כרטיסים יימכרו לאוהדי בית''ר ירושלים, שממשיכים את הטירוף שלהם העונה סביב הקבוצה.

בסך הכל, ההכנסה הצפויה היא כמיליון שקלים וחצי. בכל מקרה, בית''ר ירושלים תסיים את העונה עם שיא הכנסות מקהל מזה למעלה מעשור, מה שצפוי להביא להגדלת התקציב בעונה הבאה, כפי שפורסם ב"ישראל היום".

אוהדי בית"ר ירושלים, צילום: אלן שיבר
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

לצד ההכנסות הגבוהות, צפויות גם הוצאות אבטחה ושיטור חריגות, כאשר למעלה מ-700 שוטרים, מאבטחים וסדרנים ישמרו על הסדר מחוץ לאצטדיון טדי, בדרכי הגישה אליו ובתוך היציעים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...