במשך רוב הערב (שני), היה נראה שהפועל באר שבע תצא מתוסכלת מהמחזור ה-30 בליגת העל. אמנם היא ידעה שהיא לא תפסיד לבית"ר ירושלים ורצף המשחקים הטוב נגדה יעלה ל-14, אבל נראה היה שהפער יעלה. אבל אז הגיעה תוספת הזמן והגיע מיגל ויטור.
החבורה של רן קוז'וך פתחה דווקא בצורה טובה, לחצה על השער של יריבתה ואף עלתה ליתרון עם בעיטה מדויקת של קינגס קנגווה בדקה ה-19, אבל פעולה אדירה של מירון ג'ורג' בדקה ה-30, בו השתחרר ממתן בלטקסה בסיבוב ושלח פצצה לחיבורים של ניב אליאסי, איזנה את המצב.
אבל מאז נראה שבית"ר כבר הצליחה להתמודד עם כל דבר אפשרי. כל מצב הורחק, כל בעיטה נעצרה, הדרך לתיקו נראתה ברורה מאי פעם. אבל באר שבע הזאת קיבלה את הכינוי "בלתי שבירים" לא סתם.
ארבע דקות לתוספת הזמן, רגע אחרי שמצב של פונק הורחק מהקו, כדור קרן נוסף עלה לרחבה של בית"ר והגיע לרגליים של מיגל ויטור. הקפטן בעט מקרוב, מצא את הרשת של מיגל סילבה ורץ לחגוג כמו קרלס פויול, עוד קפטן ותיק שכבש שער במשחק קריטי.
אמיר גנאח, עוד יותר עמוק בתוספת הזמן, קבע 1:3 שתי דקות לאחר ששער אחר, של פול ארנולד גריטה, נפסל בגלל נבדל. מאבק האליפות יימשך עד הסוף, כמו התקווה של הפועל ב"ש לשבור שוויון מול קבוצות נוספות גם בהמשך העונה.