"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
עם דמעות בעיניים ואגרופים באוויר: גדי מוזס עלה לכר הדשא במשחק העונה בליגת העל
מרגש מאוד: שורד השבי עלה לדשא בשירת התקווה לפני המשחק בין הפועל באר שבע למכבי תל אביב • מוזס עלה עם נכדתו ומלווה באלונה ברקת הבעלים של הקבוצה המארחת
גדי מוזס בטרנר. צילום: אלן שיבר

עם דמעות בעיניים ואגרופים באוויר: גדי מוזס עלה לכר הדשא במשחק העונה בליגת העל

מרגש מאוד: שורד השבי עלה לדשא בשירת התקווה לפני המשחק בין הפועל באר שבע למכבי תל אביב • מוזס עלה עם נכדתו ומלווה באלונה ברקת הבעלים של הקבוצה המארחת

,עודכן
0השמעה
[object Object]

מרגש:שורד השבי גדי מוזס עלה הערב (שני) לכר הדשא באצטדיון טרנר לפני המשחק בין הפועל באר שבע למכבי תל אביב.

מוזס עלה עם נכדתו ומלווה באלונה ברקת הבעלים של הקבוצה המארחת, שורד השבי התרגש מאוד וקיבל חולצה עם המספר 59 - כמספר החטופים שעדיין חטופים בעזה.

מוזס התקשה לעצור את הדמעות ושר בגאווה את ההמנון הלאומי - כשהוא מניף את ידיו בתנועות של ניצחון אל עבר האוהדים באצטדיון בב"ש. הפועל ב"ש כבר אירחה בעבר שורדי שבי אחרים, כמו שגיא דקל חן ויאיר הורן.

גדי מוזס בטרנר,צילום: אלן שיבר

סיפורו של מוזס

מוזס בן ה-80 היה החטוף הראשון מתוך שישהמבני משפחת כץ-מוזס-אשר שנחטפו לעזה ב-7 באוקטובר והוא האחרון מביניהם ששוחרר מהשבי.

בת זוגו, אפרת כץ ז"ל, נחטפה גם כן בידי מחבלים מביתם בקיבוץ ניר עוז, אך הרכב שבו נסעו הופצץ - ואפרת נהרגה יחד עם המחבלים. בתה, דורון, ושתי בנותיה הקטנות, היו גם הן על אותו רכב, אך לא נפגעו מהירי. גרושתו של גדי, מרגלית, נחטפה גם היא מניר עוז ושוחררה יחד עם דורון והבנות בפעימה הראשונה בעסקת החטופים בנובמבר 2023.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
גדי מוזס בטרנר,צילום: אלן שיבר
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו