"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

דיווח: מכבי חיפה בעקבות בלם מליגת המשנה בצרפת

באפריקה טוענים כי הירוקים סימנו את בלם נבחרת מאלי פודה דוקורה שמשחק ברד סטאר 93 • "הם מוכנים להגיש הצעה של כמיליון יורו"

,עודכן
0השמעה
פודה דוקורה. צילום: Getty Images

דיווח:מכבי חיפהמעוניינת בפודה דוקורה בלם נבחרת מאלי שמשחק ברד סטאר 93 מליגת המשנה בצרפת,כך נטען ב-africafoot.דוקורה שיחק עם מאלי באולימפיאדה האחרונה בפריז, כאשר בין היתר פגש את נבחרת ישראל.

על פי הדיווח:"בעלי הירוקים בוחנים אתשחקן ההגנה הצעיר והם מוכנים להציע הצעה של כימיליון יורו כדי לרכוש את שירותיו מהקבוצה הצרפתית.

"כמה מועדונים כבר יצרו קשר עם הכוכב האדום בנוגע לדוקורה.המועדון הצרפתי כעת במשא ומתן אינטנסיבי עם השחקן הצעיר לגבי הארכת חוזה. החוזה הנוכחי של השחקן יסתיים ב-30 ביוני 2025".

פודה דוקורה,צילום: Getty Images

כידוע, בכרמל יש אכזבה גדולה משחקני הרכש הזרים וייתכן וכבר עכשיו החלו בקבוצה לבחון חלופות לעונה הבאה. כפי שפורסם ב"ישראל היום,חיפהלא צפויה לממש את אופציית הרכישה על בלם הקבוצה, אולכסנדר סירוטה.

הבלם המושאל להפועל חדרה, ליסב עיסאת,אמור לחזור ולהתחיל את העונה במועדון בו גדל.חיפה עוקבת אחרי יכולתו של עיסאת מתחילת העונה ומרוצה מההתקדמות שלו בקבוצת התחתית.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
ליסב עיסאת,צילום: ברני ארדוב
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר