"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"בית"ר ירושלים מפחדת": ההערכה על קיום המשחק מול בני סכנין

אנשי מקצוע מעריכים כי בית הדין של ההתאחדות לכדורגל יבטל את הניצחון הטכני ויורה על קיום רבע גמר גביע המדינה • בקבוצה מהמגזר עוקצים את היריבה: "חוששת להפסיד על המגרש, צריך לתת לספורט לנצח"

,עודכן
0השמעה

ירדן שועה מאריך חוזה בבית"ר ירושלים / באדיבות המועדון

בית הדין של ההתאחדות לכדורגל ימסור בצהריים את החלטתו לגבי קיום המשחק ביןבני סכניןלבית״ר ירושלים במסגרת רבע גמר גביע המדינה. כזכור, המשחק בוטל לאחר שמשטרת ישראל לא הצליחה לאבטח אותו באצטדיון בעכו וסכנין לא עמדה בדרישות האבטחה של האירוח בבלומפילד.

בהמשך נקבע ניצחון טכני לבית״ר.כפי שפורסם כאן לראשונהבני סכנין איימה להגיע לערכאות בינלאומיות אך לפני זה ערערה לבית הדין המקומי. אתמול (ראשון) נערך הדיון המכריע בנושא, בו עורך דין ניר רשף הציג את גרסת סכנין וטען שאם לא יתקיים משחק חוזר, תהיה כאן פגיעה בספורט.

מנגדבבית״ר ירושליםהודיעו שאם יהיה משחק זו תהיה בדיחה על חשבון הירושלמים. בהתאחדות לכדורגל לא אוהבים את המחשבה שבכלל יהיה כאן משחק לאחר ביטולו, בטח בשל הקושי בתאריכים פנויים, אבל בסופו של דבר מדובר במשקיפים מהצד שאין להם צד בנושא.

ברק אברמוב ואלמוג כהן,צילום: אורן בן חקון

ההערכות בקרב אנשי המקצוע הן שמשחק אכן יתקיים, כל זאת כאשר בית״ר עסוקה במאבקי צמרת ובסכנין נלחמים להישאר בליגה עם פתיחת הפלייאוף התחתון. היכן הוא יתקיים? בסכנין יקוו לאישור אירוח בעכו ויראו למשטרת ישראל שאם יינתן להם מספיק זמן, הם יצליחו לאבטח אותו ואין צורך לנדוד לבלומפילד כפי שרוצה משטרת ישראל, שחוששת מהיכולות שלהם לאבטח את המשחק.

״בסופו של דבר בית״ר מפחדת להפסיד על המגרש, כי קבוצות המגזר מסורתית עושות לה בעיות. אם לא הייתה מפחדת, לא הייתה מתנגדת למפגש בנינו. צריכים לתת לספורט לנצח״, אמרו הבוקר מהצד של סכנין.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
מוחמד אבו יונס,צילום: ברני ארדוב
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר