"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

כמה תרוויח בית"ר ירושלים מהמכירה של ליוואי גארסיה?

הקבוצה עוקבת בדריכות אחר עתידו של שחקן א.א.ק אתונה, שעשוי לעבור לפיינורד או לספרטק מוסקבה. על אף זכאותה ל-40% מדמי ההעברה, היא צפויה להסתפק בסכום נמוך יותר בשל עמלות סוכנים • ביוון מדווחים: "גארסיה דוחף לעזיבה, העסקה קרובה להיסגר"

,עודכן
0השמעה
ליוואי גארסיה. צילום: גטי אימג'ס

בבית"ר ירושלים עוקבים מקרוב אחרי מצבו של ליוואי גארסיה, שחקן א.א.ק אתונה, שעל פי הדיווחים עשוי להימכר לפיינורד ההולנדית או לספרטק מוסקבה הרוסית. ל"ישראל היום" נודע כי על אף האחוזים שיש לקבוצה הישראלית בכרטיס השחקן, היא איננה צד במשא ומתן שמתקיים.

כזכור, לצהובים-שחורים יש סעיף על אחוזים ממכירה עתידית של הקשר ששיחק בישראל בעבר. על פי החוזה לבית"ר ירושלים יש זכאות ל-40% מדמי ההעברה של השחקן, אבל ל"ישראל היום" נודע כי היא עשויה להסתפק בסכום שינוע סביב 2 מיליון יורו, בגלל עמלות שסוכנים של השחקן ידרשו.

ליוואי גרסיה,צילום: דני מרון

"זו הפעם הראשונה שהשחקן דוחף חזק לעזוב", מדווח בתקשורת היוונית, שם נטען כי קרוב ל-90% שהשחקן יסיים את התקופה שלו במדינה בקרוב. גארסיה כבש העונה חמישה שערים ובישל פעמיים ב-16 הופעות ביוון.

השחקן מטרינידד הגיעה תחילה לעירוני קריית שמונה ואחרי שבלט בשורותיה עבר לבית"ר ירושלים ושיחק אצלה בעונת 2019/20. הוא כבש חמישה שערים בליגת העל ב-30 הופעות הכל לפני שעזב ליוון.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
ברק אברמוב,צילום: אלן שיבר
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר