"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בכיר בהתאחדות לכדורגל: "משחק ידידות מול רוסיה? זאת אפשרות"

המנכ"ל ניב גולדשטיין התראיין ברוסיה ולא פסל מפגש מול נבחרת ישראל בשנה הקרובה: "אנחנו צריכים לשקול כל הצעה" • כדורגלן בלארוסי: "זה לא הוגן שישראל לא מושעית"

,עודכן
0השמעה
שחקני נבחרת ישראל. צילום: AFP

שונאיה של ישראל, שמבקשים להשעותה ממפעלים וענפים שונים בספורט הבינלאומי, טוענים כי ישנו יחס לא אחיד כלפי ישראל וכלפי רוסיה המורחקת. הנבחרות והקבוצות הרוסיות כידוע מושעות כבר שלוש שנים, מאז הפלישה לאוקראינה, וזה הגביל את הנבחרת הלאומית למשחקי ידידות מול יריבות זניחות שהסכימו לשחק מולה.

לאתר הרוסי "ספורט24" התראיין מנכ"ל ההתאחדות לכדורגל בישראל, ניב גולדשטיין, שלא פסל על הסף קיום של משחק ידידות בין שתי הנבחרות במהלך השנה הקרובה.

"משחק ידידות? כן, זו אפשרות. הצעות מכל ההתאחדויות הן חשובות לנו ואנחנו צריכים לשקול אותן. לא קיבלנו שום הצעה רשמית לגבי משחק ידידות עם רוסיה, רק אחרי שנקבל פנייה נוכל לנתח ולהחליט".

בינתיים, כדורגלן נבחרת בלארוס, המדינה שהיא בת בריתה של רוסיה, הביע את דעתו על סוגיית ההשעיה: "זה לחלוטין לא הוגן (כלפי רוסיה). אנחנו רואים שישראל לא מורחקת, וזה לא נעים. אני רוצה לראות ספורטאים וקבוצות מרוסיה מתחרים במסגרות בינלאומיות, רוצה לראות את רוסיה ובלארוס בטופ".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
שחקני נבחרת ישראל. אופציית רוסיה על השולחן,צילום: AFP
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר