המגן הצרפתי פייר קורנו, לא שותף אמש (שבת) בניצחון של סנט אטיין על ריימס בליגה הצרפתית והעביר מסר להנהלת קבוצתו כי ברצונו לעזוב למכבי חיפה. מסר דומה העביר קורנו גם להנהלת הירוקים ועל כן במהלך השבוע ייעשו ניסיונות לסגור עסקה מול הצרפתים.
סנט אטיין רכשה את קורנו בקיץ ממכבי חיפה תמורת 1.1 מיליון יורו ולא תשחרר אותו ללא תמורה, אלא שהרצון של חיפה לצרף מגן שמאלי נוסף לסגל וההבנה כי מדובר בשחקן מוכח שיכול לעשות את ההבדל, עשויים להביא את הירוקים לרכוש בחזרה את קורנו בן ה-28. סיבה נוספת שבגינה קורנו מעדיף את חיפה על פני סנט אטיין זו העובדה שבכרמל הרוויח כ-150 אלף יורו יותר מאשר בליגה הצרפתית הראשונה.
הנתון החריג הזה, יחד עם העובדה שיגיע כבורג משמעותי וההיכרות עם המערכת, עשויים לסייע במעבר. כזכור, קורנו עשה מאמץ להשתחרר מחיפה לקראת סוף חלון ההעברות בשעה שהייתה מלחמה בישראל וההצעה מהליגה הצרפתית קסמה לו, אלא שכנראה שלא הכל ורוד וכעת, הצרפתי נחוש לחזור לקבוצה אותה עזב לפני פחות מחצי משנה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו