"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אם יועמד לדין: אריאל הרוש צפוי לקבל עונש חסר תקדים

תובע ההתאחדות לכדורגל צפוי לקבל את הסרטונים בהם נראה שוער מ.ס אשדוד מנסה לתקוף אוהדי בית"ר ירושלים בסיום ההתמודדות אמש ויחליט האם לזמן אותו לבית הדין • משקיף המשחק לא רשם את האירועים בדו"ח • הרוש: "נאלצתי להגן על גופי וחיי ללא סיוע"

,עודכן
0השמעה

אריאל הרוש מתעמת עם אוהדי בית"ר ירושלים/ לפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים

תובע ההתאחדות לכדורגל, עו"ד גלעד ברגמן, יקבל לידיו סרטונים שבהם נראה שוער מ.ס אשדוד, אריאל הרוש, מכה אוהדים במהלך הירידה לחדרי ההלבשה בסיום ההפסד לבית"ר ירושלים (3:2), ויצטרך לקבל החלטה אם להעמידו לדין. אם כך יקרה, הרוש עשוי לספוג עונש הרחקה חסר תקדים.

משקיף המשחק, גיא פורטניאגין, לא ראה את האירוע ולכן הוא איננו צפוי להיכלל בדו"ח שיגיש, שגם כך צפוי להיות רווי באירועים. על פי הנצפה בסרטונים, הרוש ירד נסער לחדר ההלבשה, תוך כדי שהוא סופג קללות קשות. לדברי שחקנים, הרוש טען כי "לא רק הוא ספג קללות, אלא גם אשתו וילדיו וזה משהו שהיה לו קשה להבליג עליו".

אמש (שבת) הרוש התנצל על התנהגותו מחוץ לאצטדיון ואמר כי הוא מגנה כל סוג של אלימות וכי הפעם הרגיש איום ממשי על חייו. אלא שמלבד האלימות שספג מצד כמה עשרות אוהדים במהלך נסיעתו הביתה מהאצטדיון, האירוע המדובר התרחש בתוך תחומי המגרש בירידה לחדר ההלבשה.

אריאל הרוש מאבד עשתונות,צילום: צילום מסך

בעבר, הקשר באסם זערורה הורחק מ-15 משחקים בעקבות חבטה ששלח לעברו של אדריאן פאון במשחק בין הפועל באר שבע למכבי חיפה. במקרה הנוכחי, הרוש ניסה להכות אוהדים שקיללו אותו. אם המשקיף לא יציין את האירוע, רק לתובע יש אפשרות להעמידו לדין על סמך סרטונים או במקרה אחר, אם תוגש תלונה מצד שלישי. בית"ר ירושלים איננה מתכוונת בשלב זה להגיש תלונה שכזו לתובע ההתאחדות.

הרוש עצמו כתב לאחר האירועים: "ראשית אני רוצה לציין כשחקן ותיק שאלימות אצלי היא דבר פסול בכל צורה שהיא.

"במשך כל המשחק ספגתי קללות בלתי נסבלות תוך זריקת מצתים וסיגריות אלקטרוניות שנזרקו לכיווני בלי סוף, תוך חשש אמיתי לפגיעה בגופי.

אריאל הרוש,צילום: לירון מולדובן

"ברגע שעזבתי את האצטדיון עם הרכב שלי עשרות אוהדים עם שנאה בעיניים הסתערו על הרכב מכל כיוון עם אגרופים ויריקות. הרגשתי סכנה ממשית לחיי והתמודדתי שם לבד ללא ליווי משטרתי ביציאה מהאצטדיון. על רכבי הסתערו עשרות אוהדים שחסמו את דרכי מתוך כוונה מכוונת לפגוע בי. גם שוטר שהגיע ניסה לעזור, אך ללא הצלחה בגלל הכמות הגדולה שהקיפה את רכבי.

"שנים שאני מקבל את השנאה כלפיי ומעולם לא הגבתי באף אירוע, אך במקרה הזה היו עליי כל כך הרבה אנשים שנאלצתי להגן על גופי וחיי ללא סיוע של אף אדם ובכך לנסות ולהרחיק את כולם ממני.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

אני שוב חוזר שאני מגנה בכל תוקף כל סוג של אלימות ומתנצל שהגענו למצב כזה. אני קורא לכולם להפיץ אהבת חינם במקום שנאת חינם, במיוחד אחרי מה שעברנו ב-7.10. בואו נשמור על הכדורגל שלנו. בסוף זה רק ספורט"

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר