"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
מכבי תל אביב במתקפה חריפה נגד השופטים: "זה עובר כל גבול, הם פוגעים בנו אישית"
גבי קניקובסקי הביע את הכעס הרב של המועדון הצהוב אחרי השריקה לפנדל לטובת הפועל חיפה, שהובילה לאובדן נקודות ובונוסים כספיים • במועדון הוסיפו: "אפשר לקבל בהבנה ששופט טועה, אבל איפ היו שופטי המסך"
רגע העבירה ברחבה. היה צריך להישרק פנדל לחובת מכבי תל אביב?. צילום: עמי שומן

מכבי תל אביב במתקפה חריפה נגד השופטים: "זה עובר כל גבול, הם פוגעים בנו אישית"

גבי קניקובסקי הביע את הכעס הרב של המועדון הצהוב אחרי השריקה לפנדל לטובת הפועל חיפה, שהובילה לאובדן נקודות ובונוסים כספיים • במועדון הוסיפו: "אפשר לקבל בהבנה ששופט טועה, אבל איפ היו שופטי המסך"

,עודכן
0השמעה
[object Object]

שחקנים במכבי תל אביב ישבו אמש אחרי המשחק כאשר הם מתוסכלים בעקבות הפנדל שנשרק נגדם מול הפועל חיפה (1:1). הם חישבו את כמות הנקודות שאיבדו מתחילת העונה, כאשר עבור חלק מהשחקנים מדובר גם בבונוסים גדולים על צבירת נקודות כחלק מחוזיהם.

עבור כל שחקן מדובר על סכומים שיכולים להגיע לעשרות אלפי שקלים, מה שגרם לקשר גבי קניקובסקי להצהיר כי "הם (השופטים) פוגעים בעבודה שלנו, בפרנסה שלנו וזה עובר כל גבול. פוגעים בנו אישית". עוד פגיעה כלכלית, היא במענקי הדירוג. מכבי תל אביב רצה לאליפות וזכייה בתואר שווה עבור השחקנים יחד כמה מיליוני שקלים. לכן הטענות של קניקובסקי באו בעיקר כדי להמחיש כי לא מדובר רק בפגיעה מקצועית על הדשא.

גבי קניקובסקי (מימין) עם חבריו המאוכזבים בסיום המשחק,צילום: עמי שומן

מעבר לכך, במועדון באו בטענות לשופט אוראל גרינפלד, אך לא רק אליו. "אפשר לקבל בהבנה ששופט טועה, זה יכול לקרות", אמרו שחקנים בקבוצה, "אבל איפה היו שופטי המסך כדי לתקן אותו? אחרי המשחק ראינו את המהלך עשרות פעמים, מכל זווית אפשרית, בשום מצב לא היתה שם עבירה או תפיסה".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

בינתיים, באיגוד השופטים לא מגיבים למקרה ומשאירים זאת להתכנסות הוועדה המקצועית במהלך היום. במקרים קודמים, האיגוד ידע לגבות בצורה מהירה את החלטותיו, אך כרגע התגובה משתהה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו