"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ערן זהבי ועומר אצילי? בית"ר ירושלים מוכנה להכניס את היד עמוק לכיס

בעודה באופוריה אחרי הניצחון על מכבי תל אביב, הקבוצה מהבירה מחכה לראות היכן תהיה בינואר כדי להחליט אם להשקיע סכומים משמעותיים וללכת על אליפות • העלויות הגבוהות הכרוכות בהבאת שני הכוכבים - בפנים

, עודכן
0השמעה
ערן זהבי עונד את סרט הקפטן , אלן שיבר
ערן זהבי עונד את סרט הקפטן. צילום: אלן שיבר

בית"ר ירושלים בטירוף לאחר הניצחון 1:3 אמש (שני) על מכבי תל אביב, שהושג בעשרה שחקנים לאורך כל המחצית השנייה והוא השני תוך שבוע על שתי הטוענות לכתר, זאת אחרי ה-2:3 מול מכבי חיפה. הבעלים ברק אברמוב לא נותר אדיש למצב ומרוצה מאוד ממה שהוא רואה עד כה. לפיכך, אברמוב לא יהסס להכניס את היד לכיס בחודש ינואר, אם ירגיש שהקבוצה שלו יכולה לרוץ עד הסוף ולקחת אליפות.

הצטרפו לניוזלטר החדש של מדור הספורט!

כל מה שחשוב לדעת בספורט הישראלי והעולמי, אצלך במייל

שמו של עומר אצילי נזרק לאחרונה לאוויר לא אחת בהקשר של בית"ר ואברמוב יבדוק את העלויות הכרוכות בהבאתו, גם אם הדבר אומר להשאילו מאומוניה ניקוסיה רק עד לסיום העונה, מה שיוזיל משמעותית את המספרים. חשוב להבין, כי החתמה של עומר אצילי עשויה לעלות לבית"ר סכומים אדירים בשל ענייני מיסוי, מספרים שחוצים רף של 3 מיליון יורו. על כן, הדברים ייבדקו היטב לפני מהלך שכזה.

בנוסף, גורמים חיצוניים מנסים לשדך לבית"ר את חלוץ מכבי תל אביב, ערן זהבי, שאינו מוצא מקום בהרכב של ז'רקו לאזטיץ'. גם בנוגע לזהבי, מדובר בהשקעה של הרבה מאוד כסף, סביב ה-350 אלף יורו לחצי עונה וגם זה כרוך ברצון מצד השחקן ושחרור ממכבי תל אביב. כל אלה עדיין לא נבדקו ולא ברור אם יוכלו לצאת לפועל. דבר אחד בטוח ובבית"ר אומרים אותו בצורה ברורה: "עם חיזוק נכון בינואר, חלוץ ואולי עוד מגן, יש פה פוטציאל לעונה היסטורית".

שחקני בית"ר ירושלים. אושר שלא נראה שנים, צילום: אלן שיבר
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
ברק אברמוב. מוכן להשקיע סכומים גדולים, צילום: אלן שיבר
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר