הפועל באר שבע בדרך לרכש נוסף?. צילום: אלן שיבר

בנוסף לדן ביטון: הפועל באר שבע ערוכה להחתים עוד שחקן איכותי

האדומים מבירת הנגב, שצפויים לצרף היום את האקס ממכבי תל אביב תמורת שכר של 280 אלף יורו, לא פוסלים אפשרות לרכש נוסף - עוז בילו מועמד • למרות הפציעה והניתוח: ההצעה של אלונה ברקת לתומר יוספי

הפועל ב"ש צפויה להשלים היום (ראשון) את עסקת החתמתו של הקשר דן ביטון לשנתיים הקרובות. ביטון יגיע בהעברה חופשית ממכבי ת"א ויקבל בבירת הנגב כ-280 אלף יורו.

ההחתמה הצפויה של ביטון, שיחזור למועדון בו גדל, עשויה להפחית עוד יותר את דקות המשחק של גיא בדש. הפועל חיפה עוקבת אחרי ההתפתחויות ואם יווצר מצב שבדש יחפש קבוצה, האדומים מקרית חיים ינסו לקלוט אותו.

המאמן רן קוז'וך מרוצה מהסגל שנבנה, אך בבירת הנגב הבהירו כי "אם תהיה אפשרות להביא שחקן איכותי בימים שנותרו עד תום החלון, נעשה מה שצריך כדי לזה יקרה". שם שמועמד לחזק את הקבוצה כרגע הוא שחקנה של מכבי נתניה עוז בילו.

דן ביטון. חוזר ללבוש אדום, צילום: אלן שיבר
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

הקשר תומר יוספי נותח בשישי האחרון בעקבות קרע במיניסקוס, אך הדבר לא מרתיע את הבעלים אלונה ברקת, שמעוניינת לראותו ממשיך במועדון מעבר לעונה הנוכחית והיא צפויה להציע לו בקרוב חוזה ארוך טווח במועדון. 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...