אבי ריקן הודיע היום (רביעי) בגיל 36 על פרישה מכדורגל. הקשר, שזכה בשתי אליפויות, גביע המדינה ו-3 זכיות בגביע הטוטו, תלה את הנעליים אחרי שבעונה שעברה שיחק בהפועל פ"ת.
"היום אחרי שנים של קריירה מלאה ברגעי אושר, מאבקים וניצחונות אני נפרד מתקופה מדהימה בה הכדורגל היה יותר מספורט, הוא היה דרך חיים. המסע שלי התחיל במגרשים הקסומים של מעלה אדומים ועם כל משחק התשוקה שלי גדלה", הוא אמר, "הכדורגל היה המקום בו מצאתי את עצמי. עברתי דרך מרגשת בכדורגל, וכל קבוצה ששיחקתי בה, הייתה משמעותית עבורי. בבית"ר ירושלים הרגשתי את עוצמת הקהל והמשמעות הגדולה שלהם. בפ.צ ציריך נחשפתי לכדורגל האירופי ולתרבות ספורט שונה. במכבי ת"א הגעתי לשיאים חדשים והשגתי הישגים מרגשים. בכל שער שכבשתי תמיד הרגשתי אתכם, האוהדים איתי, רקדנו ביחד, התרגשנו יחד, חווינו עליות וירידות, אך תמיד נתתי הכל על המגרש".
עוד הוסיף ריקן: "תודה לשחקנים, למאמנים ולצוותים שהיו שותפים למסע הזה. כל אחד מכם היה שותף להצלחות ולרגעים. אני רוצה להודות להורים שהיו שם בשבילי, וגם לאחיי שהיו איתי. תודה לילדים שלי שתמיד הסתכלו עליי בגאווה מהיציע. מעיין, אישי האהובה, תודה שהייתי איתי בכל צעד. היית עבורי עוגן ותמיכה אינסופית. הכדורגל הגשים לי את חלום חיי. סגרתי חלום אחד, ואצא לחלום חדש. נתראה בקרוב".

![[object Object]](/wp-content/uploads/2024/05/15/06/whatsapp-israelhayom-m-150-.gif)
