"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
אחרי ההצלחה בקופה אמריקה, הקשר הפך לרכש מפתיע בליגת העל
העולה החדשה הודיעו על צירופו של כריסטיאן מרטינס, שפתח בכל משחקי נבחרתו בטורניר היוקרתי ויחד איתה התעלה על הציפיות • הפרטים מהמתווה של העסקה המפתיעה

Loading...

סרטון ההצגה של אולכסנדר סירוטה במכבי חיפה / מכבי חיפה

אחרי ההצלחה בקופה אמריקה, הקשר הפך לרכש מפתיע בליגת העל

העולה החדשה הודיעו על צירופו של כריסטיאן מרטינס, שפתח בכל משחקי נבחרתו בטורניר היוקרתי ויחד איתה התעלה על הציפיות • הפרטים מהמתווה של העסקה המפתיעה

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

רכש מרשים, ובעיקר מפתיע, לעירוני קריית שמונה. העולה החדשה ששבה לליגת העל אחרי עונה אחת הודיעה על צירופו של קשר נבחרת פנמה, כריסטיאן מרטינס, שהושאל מהקבוצה הפנמית פלאסה אמאדור לעונה אחת עם אופציית רכישה.

מרטינס מגיע לישראל אחרי קיץ מוצלח במיוחד עם נבחרתו, שהפכה לאחת ההפתעות הנעימות של הקופה אמריקה. פנמה הובילה להדחתה של המארחת ארצות הברית כבר בשלב הבתים עם ניצחון 1:2, כשבנוסף היא הפסידה לאורוגוואי וגברה על בוליביה. פנמה סיימה את דרכה ברבע הגמר שם הובסה 5:0 בידי קולומביה, שכידוע תפגוש בגמר את ארגנטינה.

מדובר בקיץ שני ברציפות שבו שחקן נבחרת פנמה מגיע לליגת העל. אשתקד היה זה אורלנדו מוסקרה שהגיע למכבי תל אביב ועזב בתום העונה מבלי שקיבל דקות רבות והותיר חותם משמעותי. מרטינס, כמו גם מוסקרה, פתחו בכל ארבעת המשחקים של פנמה בטורניר.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
כריסטיאן מרטינס בנבחרת פנמה. בקרוב בישראל, צילום: רויטרס
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...