פיירו חוגג. הטלפון לגביו ממשיך לצלצל. צילום: מאור אלקסלסי

שתי קבוצות טורקיות מוכנות לשלם לפחות 3 מיליון יורו על פרנצדי פיירו

החלוץ בדרך לעזוב את מכבי חיפה? אחרי שהיה נראה כאחד שימשיך לעונה הבאה, ל"ישראל היום" נודע כי בשיקטאש וקבוצה טורקית בכירה נוספת מוכנות לשלם סכום גדול מאוד על פיירו, עם שכר של כמיליון יורו לעונה • אם יעזוב - שון וייסמן מועמד להחליפו

בשיקטאש וקבוצה נוספת מהליגה הטורקית מעוניינות בחלוץ מכבי חיפה פרנצדי פיירו ומוכנות לשלם עליו כ-3 מיליון יורו לפחות. פיירו בן ה-29 כבש העונה 18 שערי ליגה והוסיף 6 בישולים. בסך בכל, החלוץ מהאיטי כבש 26 שערים בכל המסגרות והיה אחד השחקנים הטובים של הירוקים. מבחינה אישית, זוהי עונת השיא של השחקן בקריירה.

ל"ישראל היום" נודע כי הטורקים לוחצים לקיום העסקה, כאשר גם השחקן קיבל הצעה של כמיליון יורו נטו לעונה, כמעט כפול משכרו במכבי חיפה. כעת, הירוקים יצטרכו להכריע, אם כי נראה שיהיה לא קל לעמוד בדרכו של פיירו בדרך לתחנה הבאה בקריירה.

פרנצדי פיירו. לא יהיה קל לעמוד בדרכו, צילום: מאור אלקסלסי

אם אכן פיירו יעזוב, מכבי חיפה תצטרך להביא חלוץ אחר במקומו. שמו של שון וייסמן עלה לאחרונה, אם כי מעמדו בגרנאדה הספרדית עדיין לא ברור. הספרדים רכשו את הישראלי רק לפני כשנה בסכום של 3.5 מיליון יורו וכעת יהיו מוכנים להתפשר על הרבה פחות מכך.

שון וייסמן, צילום: מתוך אינסטגרם
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

שכרו בליגה השנייה בשנתיים הקרובות עומד על כ-600 אלף יורו נטו, כך שבחוזה ארוך טווח, ניתן יהיה להחזירו לארץ. מלבד וייסמן, בחיפה יבחנו גם את האפשרות להביא חלוץ זר, אם כי כרגע חשוב להדגיש, שפרנצדי פיירו עדיין שחקן הקבוצה והעסקה איננה סגורה, אם כי השיחות רציניות מאוד. 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...