"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

גם במשחק האליפות: מכבי תל אביב המשיכה בחרם על ערוץ הספורט

מכבי תל אביב זכתה באליפות מספר 24 בתולדותיה במשחק המרכזי של ליגת העל, ששודר בערוץ הספורט • בעקבות המצב בין הצדדים, הגוף המשדר לא קיבל תגובות גם לאחר הזכייה בתואר

,עודכן
0השמעה
שחקני מכבי תל אביב עם צלחת האליפות. צילום: אלן שיבר

מכבי תל אביב השיבה לעצמה את האליפות אחרי שלוש שנים לאחר ניצחון 0:3 על הפועל באר שבע והוכתרה לאלופה לעונת 2023/24. למרות האירוע, במכבי תל אביב המשיכו עם החרם מצידם ולא נתנו תגובות לערוץ הספורט, ששידר את המשחק.

הסכסוך בין הצדדים קיים כבר תקופה ארוכה, מאז התלוננו המועדון ואוהדיו על כתב הערוץ שמסקר את הקבוצה, בטענה כי הכתב קרא לאוהדים להגיע למחאה בקריית שלום נגד הקבוצה. הם דרשו לשנות את הכתב המסקר, אבל בערוץ סירבו והחרם נמשך.

רובי קין. לא התראיין לאחר המשחק,צילום: אלן שיבר
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

בעקבות המהלך, במועדון הוציאו הודעה על כך שיפסיקו לתת תגובות לערוץ הספורט ולא עשו זאת לאורך כל העונה כאשר שודרו בערוץ. גם באירוע השיא של הליגה הישראלית – משחק ההכתרה - במועדון הצהוב בחרו להמשיך עם החרם ולא לתת תגובה לערוץ.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר