"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
עולות למעלה: בני יהודה וקריית שמונה דוהרות לכיוון ליגת העל
פודקאסט הכדורגל של "ישראל היום" מתכונן למחזור הסיום בעונה הסדירה: הקהל הכתום שנותן הצגה, מי תצטרף לשפרעם בליגה א' ומה היה עם בכר? • האזינו
אוהדי בני יהודה. מוזמנים "לבכות" את מותו של נסראללה. צילום: אודי ציטיאט
פודקאסט "משימה לאומית"

עולות למעלה: בני יהודה וקריית שמונה דוהרות לכיוון ליגת העל

פודקאסט הכדורגל של "ישראל היום" מתכונן למחזור הסיום בעונה הסדירה: הקהל הכתום שנותן הצגה, מי תצטרף לשפרעם בליגה א' ומה היה עם בכר? • האזינו

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

צוות "משימה לאומית", צאלון אבו שסק, יואב ביטוש ואלון נמרודי, מתכוננים למחזור האחרון של העונה הסדירה בליגה הלאומית בפודקאסט הכדורגל הישראלי של "ישראל היום".

אז מה על הפרק? שתי הקבוצות הגדולות של הליגה דוהרות לליגה הבכירה מצד אחד, ומהצד השני קרבות התחתית ומי תצטרף לשפרעם בליגה א'. בנוסף, דיברנו גם על הקהל ההצגה של בני יהודה שמתאים לליגת העל ושוחחנו על הסיפור של ברק בכר ונבחרת ישראל - הקהל שרצה, ההתאחדות שפחות רצתה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...