"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

כמה כסף הרוויח דור מיכה בחמש השנים האחרונות?

שחקן בית"ר ירושלים חתם על חוזים נאים במכבי תל אביב, אנורתוזיס פמגוסטה והפועל באר שבע, אך אף אחד מהם לא הגיע לסיומו מסיבות שונות • אז האם פרשת הקטינות פגעה כלכלית בקשר שחוגג יום הולדת 32 ומה הכנסותיו מחוץ לכדורגל? כל התשובות בפנים

,עודכן
0השמעה
דור מיכה. משקיע גם מחוץ לכדורגל. צילום: אלן שיבר

עונת 2018/19 נחשבת לעונה הגדולה ביותר בקריירה של דור מיכה. הקשר המוכשר היה אחד הגורמים המרכזיים באליפות של מכבי תל אביב אחרי שלוש אליפויות רצופות של הפועל באר שבע וסיים את העונה כמלך הבישולים עם 12 אסיסטים ועוד ארבעה שערים שסידרו לו את התואר האישי היוקרתי של שחקן העונה.

שמואל בוכריס

במהלך אותה עונה מיכה גם האריך את חוזהו במועדון הצהוב ושדרג את שכרו מ-200 אלף דולר לעונה לשכר של כחצי מיליון דולר לעונה והחוזה היה אמור להסתיים בקיץ 2021. באותו הסכם הצהובים אף הציבו תג מחיר של 2.5 מיליון יורו, אך ההסכם לא הגיע לסיומו.

ביוני 2020 נחשפה "פרשת הקטינות" בה היו מעורבים מיכה וחברו הטוב עומר אצילי. מיכה, שחוגג היום יום הולדת 32, עמד בפני המשבר הגדול בקריירה שבסופו אף הודח על ידי בעלי מכבי תל אביב מיטש גודלהאר מהסגל ואף עזב את ישראל עוד לפני תום חוזהו.

באותו קיץ חתם מיכה בקבוצת אנורתוזיס פמגוסטה לשנתיים בשכר של 250 אלף יורו לעונה. לאחר שנה אחת בקפריסין החליט לחזור לישראל כאשר קיבל את ההזדמנות מאלונה ברקת והפועל באר שבע וזכה לחוזה של שלוש שנים בבירת הנגב עם שכר של 350 אלף דולר לעונה כאשר באר שבע גם שילמה עוד 100 אלף יורו לקבוצה הקפריסאית על שחרורו של השחקן.

גם חוזהו בבאר שבע לא הגיע לסיומו, ובקיץ האחרון בחר הקשר לעזוב ולחתום בבית"ר ירושלים של ברק אברמוב. אברמוב הסכים להחתים את מיכה לעונה אחת עם שכר של 200 אלף דולר לעונה, כאשר לפי הדיווחים 50 אלף דולר מתוכם משולמים על ידי הפועל באר שבע.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

בנוסף מיכה כבר חושב על היום שאחרי הכדורגל ולאחרונה החל להיות מעורב בעולם העסקים כאשר נכנס כשותף זכיין בשלושה סניפים ברשת הגלידריות המפורסמת "גולדה" בתל אביב. על פי ההערכות מיכה משקיע עשרות אלפי שקלים בחודש מחוץ לעולם הכדורגל.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר