איציק זוהר. צילום: פרטי

איציק זוהר תועד מכה צעיר במועדון לילה: "מנסים לסחוט אותי"

בחדשות 12 פרסמו סרטון שבו נראה כדורגלן העבר שולח אגרוף לפניו של בליין • זוהר ניסה להסביר: "הבחור ניסה לגעת בבת זוגי, ואחר כך איים שזה יגיע לתקשורת"

אחד משחקני הכדורגל הגדולים בהיסטוריה של הכדורגל הישראלי – איציק זוהר – שוב מסתבך, זאת לאחר שתועד מכה בליין במועדון לילה ושולח מהלומה לפניו. על פי סרטון שפורסם בחדשות 12, נראה זוהר כשהוא מתעמת עם צעיר בשנות ה-20 לחייו במועדון ומתווכח עמו, כשלפתע העימות הופך לדחיפות זוהר שולח אגרוף לפרצופו.

איציק זוהר אמר בתגובה לחדשות 12: "אני ובת הזוג שלי היינו שם שעות, נהנינו, בילינו. כשבת הזוג שלי ניסתה לעצור אותי, אותו בחור ניסה לגעת בה, לגעת בצורה של הטרדה מינית. גם עוד אלף פעם הייתי מגן עליה, בפני כל אחד. הוא אומר לי שיסגור את זה ב-40 אלף, יש הודעות והקלטות. הם מנסים לסחוט אותי בכסף, לאיים שזה יגיע לתקשורת ויפגע בי".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

מאז פרש ממשחק פעיל, שמו של זוהר נקשר בכמה פרשיות, ובהן תקיפתו על ידי אלמוני ב-2008 גם כן במועדון לילה ומעצרו שנה לאחר מכן בחשד להחזקת הסם חגיגת בביתו. בינואר 2011 הותקף זוהר שוב על ידי אלמוני אשר ניפץ בקבוק זכוכית על ראשו ופצע את ידו כאשר בילה במועדון בתל אביב.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...