בימים האחרונים כל הכדורגל הישראלי מדבר על ליאור קאסה שחתם הבוקר (רביעי) במכבי חיפה שניצחה את מכבי תל אביב במאבק על שירותיו, אבל אף אחד לא מדבר על הפועל ירושלים שהופכת בשקט ובהדרגה לספקית כישרונות מדופלמת.
קבוצת האוהדים מהבירה שברה את שיא המכירות של המועדון עם 1.1 מיליון אירו שהעבירה מכבי חיפה לחשבון הבנק שלה, וגם השאירה לעצמה 20 אחוזים ממכירה עתידית.
אם מנתחים את השנה האחרונה, מדובר בעסקת מכירה שלישית של הפועל ירושלים. בינואר שעבר היא מכרה גם את הקפטן דאז גוני נאור למכבי חיפה תמורת שני מיליון שקלים ו-15 אחוזים ממכירה עתידית, בקיץ האחרון היא העבירה למכבי נתניה את החלוץ המוכשר אחמד סלמן תמורת מיליון שקלים, וגם שם הבטיחה לעצמה 20 אחוזים ממכירה עתידית.
עוד לפני כן ניסו בירושלים לעשות עסקה דומה עם החלוץ ויליאם אגאדה שהושאל בקיץ 2020 להפועל חיפה תמורת 250 אלף שקלים עם סעיף הרכישה של מיליון שקלים אבל בהפועל חיפה בחרו שלא לרכוש את השחקן והוא חזר לאחר עונת השאלה.
האדומים-שחורים כמעט הצליחו להעביר אותו לאיחוד האמירויות תמורת סכום משתלם במיוחד, אבל לפי דיווחים העסקה נפלה ברגע האחרון, ובקיץ 2022 הוא עבר לקנזס סיטי מה-MLS.
דווקא את גיא בדש, אחד הנכסים הכי חשובים ויקרים שלה בשנים האחרונות, הפועל ירושלים איבדה בקיץ האחרון ללא תמורה לאחר שלא הצליחה להאריך את חוזהו, והוא חתם בהפועל באר שבע כהעברה חופשית.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

