"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

השתגעתם? זיקוק שנורה מיציע אוהדי מכבי תל אביב פגע ברגלו של דריק לוקאסן

רימוני עשן ואבוקות הודלקו בבלומפילד וגרמו לעצירת הדרבי לדקות ארוכות • לאחר התקפה של הפועל תל אביב שהורחקה, נורה זיקוק לתחומי רחבת ה-16 ופגע בשחקן הצהובים

,עודכן
0השמעה
אבוקות ביציע אוהדי מכבי תל אביב. צילום: עמי שומן

בשנים האחרונות הדרבי התל אביבי מהווה כר פורה לאירועים מסוכנים ולמופעי פירוטכניקה שזולגים מהיציע אל כר הדשא, וגם הערב אוהדי שתי הקבוצות הדליקו מספר רב של אבוקות ביציע, שגרמו להפסקת המשחק ואף לבקשה מפורשת של מאמן מכבי תל אביב מהקהל להפסיק.

אך האירוע החמור ביותר התרחש בדקה הרביעית, לאחר התקפה של הפועל תל אביב שנגמרה בלא כלום, נורה זיקוק מיציע אוהדי מכבי תל אביב ופגע ברגלו של דריק לוקאסן. השחקן לא נפגע בצורה רצינית.

הדלקת האבוקות והשלכת הזיקוק מגיעים אחרי שמוקדם יותר היום, הודיעה משטרת ישראל כי הצליחה למנוע הכנסת שני רימוני עשן לתחומי האצטדיון, כשעצרה באזור פרדס חנה רכב שעורר את חשדם של השוטרים במקום.

אבוקות בבלומפילד. המשטרה מנעה הכנסת 2 רימוני עשן,צילום: עמי שומן

הרגע המרגש של הערב נרשם כשדור תורג'מן, שלף דגל לזכרו של סרן במיל' אדיר פורטוגל שנהרג בקרבות ברצועת עזה, וחגג איתו את אחד השערים שכבש.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
דור תורג'מן והדגל המרגש,צילום: אלן שיבר
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר