"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בין השבים משבי החמאס: נווה שהם שזכה למחווה משחקני הנבחרת ונעלו הוצגה ע"י אלי דסה לעיתונאים הזרים

בין הילדים שחזרו לישראל בפעימה השנייה של עסקת החטופים היה אפשר לראות את הילד בן ה-8 שנחטף מבארי וזכה למחווה משחקני הנבחרת במשחקי מוקדמות היורו • בית"ר שמחה על שובה של מיה רגב • ובהפועל אשכול מחכים לעלמה אור

,עודכן
0השמעה
נווה עם אחותו יהלי ,
נווה עם אחותו יהלי

ישראל עוברת ימים קשים מאוד מאז טבח החמאס ביישובי עוטף עזה בשבעה באוקטובר אבל בסופ"ש האחרון ראינו קצת נקודות אור כאשר 26 בני אדם חזרו מהשבי במסגרת העסקה בין ישראל לארגון הטרור. הלילה (בין שבת לראשון) חזרו עוד 13 ישראלים לחיק משפחותיהם, כשבין היתר ראינו גם כמובן ילדים שנלקחו בשבת השחורה על ידי הטרוריסטים לשטח הרצועה.

תמונת החטופים בחדר ההלבשה של נבחרת ישראל בקוסובו // קרדיט: ההתאחדות לכדורגל

בין הילדים שחזרו היה כמובן אפשר לראות את נווה שהם בן ה-8, לו ערכו שחקני נבחרת ישראל מחווה עם נעל הכדורגל שלו שנמצאה בביתו השרוף בבארי, לקראת המשחקים במוקדמות היורו. לפני המשחק נגד שווייץ קפטן הנבחרת - אלי דסה - ריגש כשהציג את הנעל ואמר: "הנעל שייכת לנווה שהם. הוא ילד בן 8, זה קשה לדבר כרגע אבל אני לא חושב שמישהו מכם יכול לנחש מה הסיפור מאחורי הנעל, זה כל מה שנשאר מהבית שלו, הילד הזה בעזה עם 7 אנשים מהמשפחה שלו, זה כל מה שנשאר מהבית שלו, הנעל השמאלית שלו. נחכה לו פה". כמו כן, לפני המשחק נגד קוסובו נתלתה חולצת הנבחרת עם שמו של נווה בחדר ההלבשה. כעת הוא שוחרר עם אימו עדי, ואחותו יהל בת ה-3.

הצטרפו לניוזלטר החדש של מדור הספורט!

כל מה שחשוב לדעת בספורט הישראלי והעולמי, אצלך במייל

.,צילום: .ללא

מי שעוד שוחררה ועוררה שמחה גדולה בקרב שחקני בית"ר ירושלים היא מיה רגב בת ה-21, בת למשפחת אוהדי הקבוצה, שיוסי אבוקסיס ושחקניו אירחו את אביה באחד האימונים לפני מספר שבועות. מיה ואחיה איתי היו במסיבת הטבע ברעים, כשאחיה עדיין נשאר בידי המרצחים. "שמחים ונרגשים לרגל חזרתה של מיה הביתה!", נכתב בחשבון הטוויטר של בית"ר, "מאחלים המון בריאות ורפואה שלמה בחיק המשפחה. עכשיו מחכים גם לאיתי".

מי שגם שוחררה ותקווה לחזור לפעילות ספורטיבית בקרוב היא עלמה אור בת ה-13 - שחקנית כדורעף בהפועל אשכול. עלמה נחטפה לרצועה ביחד עם אביה דרור ועם אחיה נעם בן ה-17, שגם הוא שוחרר הלילה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
עלמה אור,צילום: פרטי
טעינו? נתקן!אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר