"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
המחווה המצמררת: יניב קטן לא שוכח אף אחד מהילדים החטופים בעזה
כוכב מכבי חיפה לשעבר, בשיתוף הפורום לשחרור הילדים החטופים, הגיע לרחבת אצטדיון סמי עופר למיצג הכיתה הריקה, שמסמלת את התלמידים הנעדרים שנשבו בידי ארגון הטרור חמאס: "תקופה קשה, עם אמונה"
יניב קטן ולוח החיסורים. מצמרר. צילום: עומר מוזר, רדיו חיפה

המחווה המצמררת: יניב קטן לא שוכח אף אחד מהילדים החטופים בעזה

כוכב מכבי חיפה לשעבר, בשיתוף הפורום לשחרור הילדים החטופים, הגיע לרחבת אצטדיון סמי עופר למיצג הכיתה הריקה, שמסמלת את התלמידים הנעדרים שנשבו בידי ארגון הטרור חמאס: "תקופה קשה, עם אמונה"

ליאב נחמני
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

38 ילדים ישראלים חטופים בעזה כבר 46 ימים מאז פרוץ מלחמת חרבות ברזל, כאשר בסך הכל, מרצחי חמאס חטפו לשטח הרצועה 236 בני אדם, בהם קשישים, הורים וכאמור, גם ילדים ותינוקות. מאז, הגברת המודעות להשבתם הפכה לערך עליון במדינה.
עומר מוזר%2C רדיו חיפה
כעת, גם כוכב מכבי חיפה ונבחרת ישראל בעבר, יניב קטן, התגייס לנושא. בפרוייקט שעשה יחד עם "רדיו חיפה", הגיע קטן לרחבת אצטדיון סמי עופר
ועמד מול שולחנות וכיסאות ריקים, עליהם ילקוטים, מחברות וכלי כתיבה והקריא את שמותיהם של הילדים החטופים.
בצמוד, עמד לוח לבן עליו היו רשומים שמותיהם של 38 הילדים החטופים. "כל שם הוא עולם ומלואו", הסביר קטן, "זו תקופה קשה, עצובה, מפחידה עם המון חוסר ודאות ותחושת נקמה מאד גדולה, אבל גם עם אמונה גדולה שצה"ל יעשה את העבודה כמו שצריך.
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
"הסיטואציה הקשה היא דבר שקרה לשני מורים מהדרום, שעמדו מול רשימת התלמידים וגודל האסון טפח על פניהם, כאשר הבינו כי יש כמות בלתי נתפסת של חסרים. כעת, התקווה היא שלפחות הילדים ישוחררו בשלב ראשון עם העסקה שמתבשלת בין ישראל למדינות המתווכות בינה לבין מחבלי חמאס".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...