"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
לא רגוע בבית"ר ירושלים: אופיר קריאף נזרק מאימון הקבוצה והושעה
הקפטן התחצף למאמן יוסי אבוקסיס וצפוי לעמוד בפני ועדת משמעת פנימית • "המועדון רואה את העניין בחומרה רבה"
אופיר קריאף. גם הוא מגיע לאשדוד. צילום: מאור אלקסלסי

לא רגוע בבית"ר ירושלים: אופיר קריאף נזרק מאימון הקבוצה והושעה

הקפטן התחצף למאמן יוסי אבוקסיס וצפוי לעמוד בפני ועדת משמעת פנימית • "המועדון רואה את העניין בחומרה רבה"

ליאב נחמני
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

בית"ר ירושלים היתה אחת הקבוצות הראשונות לחזור לאימונים אחרי פרוץ מלחמת חרבות ברזל, אבל נראה שאי-השקט במדינה עושה את שלו ומקרין גם על המתרחש בקבוצה מהבירה.

שמואל בוכריס

היום בצהריים (שלישי) הקפטן הירושלמי אופיר קריאף נזרק מאימון הקבוצה לאחר שעבר עבירת משמעת. על פי מה שנמסר מהמועדון, הוא התחצף למאמן יוסי אבוקסיס בטרם ירד מהדשא - והושעה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

קריאף לא יחזור לכל פעילות בבית"ר עד שיעמוד בפני ועדת משמעת פנימית ויספוג את העונש שייקבע לו. "המועדון רואה את העניין בחומרה רבה", נכתב בהודעת בית"ר בנושא.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...