עף על תרצה. גיא הוכמן. צילום: אפרת אשל

אחרי שתקף את גיא הוכמן: נקבע עונשו הקשה של אוהד בית"ר ירושלים

בית המשפט גזר על שלמה בן חי דערי מאסר על תנאי, פיצוי והרחקה לשלוש שנים מהמגרשים • כזכור, הסטנדאפיסט הישראלי הותקף באצטדיון בלומפילד במשחק של הצהובים-שחורים מול הפועל תל אביב

בית המשפט גזר היום (חמישי) על שלמה בן חי דערי, אוהד בית"ר ירושלים שתקף את הסטנדאפיסט הישראלי גיא הוכמן, עונש קשה.

על דערי נגזרו שלושה חודשי מאסר על תנאי, פיצוי להוכמן על סך 1,000 שקלים ובנוסף לכך גם הרחקה מהמגרשים לשלוש השנים הקרובות.

כזכור, אותו אוהד תקף את הוכמן במהלך משחק בין בית"ר ירושלים להפועל תל אביב באצטדיון בלומפילד בחודש אוגוסט בשנה שעברה, בעקבות הסרטונים הידועים שהוכמן נהג לצלם עם אוהדים ביציעים.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

ממשטרת ישראל נמסר: "משטרת ישראל נוהגת באפס סובלנות כלפי כל גילוי אלימות וקוראת לציבור האוהדים והספורטאים להצטרף לקריאה 'לא לאלימות כן לספורט', כל זאת בתקווה כי עונת המשחקים שנפתחה לאחרונה תסתיים ללא אירועים אלימים ותסתכם באירועי ספורט וחוויה תרבותית".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו