"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בעקבות ביקוש של האוהדים: בית"ר ירושלים מוכרת את חולצות המחאה

המאבק של הירושלמים נמשך: המועדון פרסם למכירה את החולצות עם הכיתוב "דין לבית"ר ודין לשאר" על רקע הורדת הנקודות • כזכור, השחקנים עלו למחזור הפתיחה בליגת העל עם החולצות כמחאה על העונש

,עודכן
0השמעה
המחאה של שחקני בית"ר. צילום: אלן שיבר

בעקבות ביקוש של האוהדים:בית"ר ירושלים מוכרת את חולצות המחאה. היום (שלישי) הקבוצה פרסמה באתר הרשמי שלה טי שירטים עם הכיתוב "דין לבית"ר ודין לשאר".

כזכור, אתמול (שני) שחקני הקבוצה עלו למשחק בליגת העל נגד הפועל חיפה עם הכיתוב, זאת כמחאה על הורדת ה-4 הנקודות לקבוצה בעקבות פריצת האוהדים לכר הדשא בגמר גביע המדינה.

הקבוצה של יוסי אבוקסיסתעמוד לדיןעל ביזוי מוסדות וממלאי תפקידים, ועל התנהגות בלתי ספורטיבית והתפרעות אוהדים, שכללו סינוור של שחקני חיפה והשלכת כפכף, כך הודיע תובע ההתאחדות לכדורגל ניר רשף.

בעקבות בקשות האוהדים, חולצת המחאה זמינה לרכישה באתר הרשמי:https://t.co/ZK6wguXW4Upic.twitter.com/cxuKxZnSHu

— Beitar Jerusalem FC 🏆#8 (@fcbeitar)August 29, 2023

"יוסי אבוקסיס לוחץ להביא שחקנים חדשים"

"יוסי אבוקסיס לוחץ להביא שחקנים חדשים. הקבוצה נחלשה והוא יודע שאם לא יהיו תוצאות טובות זה בסוף ייפול עליו", כך אומרים בבית"ר ירושלים, שאחרי ההפסד להפועל חיפה, פועלת לצירוף 3-4 שחקנים חדשים באופן בהול.

בבית"ר מקווים להחתים את בלמה של מכבי חיפה, אורי דהן, למרות שכבר תקופה ארוכה שהצהובים שחורים מנסים להשאילו אך ללא הצלחה. בנוסף, המגעים עם איסמעילה סורו לא פסקו, ובקבוצה מקווים שלפחות 2 מתוך 3 השחקנים הללו יוחתמו.

אורי דהן. יחזור לצהוב-שחור?,צילום: מאור אלקסלסי

גם שמו של איילון אלמוג, שחקנה של מכבי ת"א, עלה כאופציה לחיזוק, אך נראה שלמכבי נתניה יש סיכוי טוב יותר במרוץ להחתמתו. "אם יגיעו 3 שחקני הרכב הקבוצה הזאת תהיה שונה לגמרי", סיכמו בבית"ר.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר